עבור לתוכן

מה הייתם קונים לעצמכם?

Featured Replies

פורסם

שלום, אפשר להגיד ששנים אני לא ממש מגיב כאן כי אני לא כ"כ קשור לנושאי האתר, אבל נראה אם תוכלו לתת לי רעיונות.

רקע: אני חייל בן 20, לצערי כרגע אני עושה יומיות אז יש לי לפעמים עודף זמן בבית. תחביבים רכושניים: טלוויזיה, מחשב.

לא משחק במחשב או מבצע פעילות שדורשת שדרוג, לא מתעניין במודיגג או OC

יש לי: מצלמה, מצלמת וידאו, MP3 של 20 ג'יגה ופלאפון מספק, ככה שגם אותם אני לא צריך או יש צורך לשדרג

בקיצור... מה עוד אפשר?

כיוון אחד שאני במחשבה מאוד בסיסית לגביו זה בתחום התצוגה. יש לי כרגע מסך CRT 19 של סמסונג שעלה די הרבה בזמנו, ועם כרטיס טלוויזיה אני רואה בו גם טלויזיה (מחובר לממיר). מצד אחד תצוגה גדולה יותר בשביל סרטים זה יכול להיות נחמד,אבל אנ'לא ממש יודע איפה לדחוף טלויזיה כזו בחדר שלי, איזה גודל יתאים, ואם זה יהיה שווה יותר ממסך איכותי (לקנות איזה אחת עם תצוגה כדורית ממש לא תשפר את החוויה).

הצעות לנושא זה ורעיונות מקוריים אחרים יתקבלו בברכה

פורסם

אם לא הייתי קמצן בשביל לקנות לעצמי את זה, הייתי, ללא ספק, קונה לעצמי אוטו!

אבל בתכל'ס אני לא ממש צריך אותו והאוטו של ההורים מספיק בערב... :D

פורסם

ההצעה שלי היא ... תחסוך את הכסף שלך.

אם אתה לא באמת צריך משהו, חבל סתם לבזבז אותו. כשתשתחרר אתה תזדקק לו לדברים רציניים כמו רכב, שכ"ד ושכר לימוד וכו'

פורסם

^

תומך...

ובכל זאת, תקנה גיטרה ותתחיל ללמוד, אם אתה אוהב מוזיקה אז לנגן בגיטרה זה מאוד מאוד כיף...

פורסם

אני תומך בהצעה של cleric. הוצאתי די הרבה כסף שלא הייתי צריך, ועכשיו שאני כן צריך מאוד קשה לי להשיג אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים