עבור לתוכן

התייעצות לרכישת מסך פיליפס

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום היקרים,

הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש.

ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות.

חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו.

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&=

המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN.

האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה?

האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ?

האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ?

ושאלה אחרונה, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ישן מדגם - gefirce2 Ti200. האם הנכם סבורים שהכרטיס יוכל להתמודד עם הרזולוציה של מסך 20 האינץ ? (עיקר השימוש שלי הינו לגלישה באינטרנט ולצורכי לימוד.

תודה מראש לכל העוזרים והמשיבים.

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

מדובר על מסך 20" עם פאנל P-MVA.

הוא אכן מומלץ ביחס למחירו וייתן ביצועים טובים בהרבה בהשוואה לכל מסך 20" TN פשוט אחר

אם כי הוא לא ברמת ארגונומיה או תצוגה של ה 2007WFP של דל או ה 20WGX2 של NEC שניהם

מצוידים בפאנל בטעמי IPS.

בקשר לכרטיס מסך כמובן שמומלץ כרטיס מינימלי עם יציאת DVI בכדי לקבל את איכות התמונה הטובה ביותר.

אם הכרטיס שברשותך מצויד ביציאה שכזו(חלק מה TI200 אכן צוידו ב DVI) לא אמורה להיות לך בעיה להריץ

את המסך ברזולוציה הטבעית, גם אם היא לא מופיעה באפשרויות כרגע(מכיוון שאין לך מסך רחב כרגע).

פורסם
  • מחבר

בכרטיס המסך שברשותי, אין יציא DVI אלא רק VGA.

הכרטיס מסך הוא מסוג ASUS V7700 GeForce 2 GTS Ti, ומאחר והוא יחגוג באוקטובר הקרוב שבע שנים, אני לא בטוח שהוא יוכל לתמוך ברזולוציה של המסך.

למקרה שאצטרך להשקיע בכרטיס מסך חדש, האם למישוה יש המלצות לגבי כרטיס מסך שנמכר כיום ותומך בתקן agp 2.0 X4.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לכל המגיבים, ובמיוחד ל - Bagheera תודה רבה על חוות הדעת שלכם.

לאחר מספר ימים של עבודה עם המסך, אין לי אלא לשבח את חברת פיליפס על ייצור מסך כה משובח ועל שיווחו במחיר משתלם. אכן Briliance בכל מובן של המילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים