עבור לתוכן

אזרח ישראלי נעצר בלבנון

Featured Replies

פורסם

הבנאדם דורש המתת חסד.

לגבי לבנון הוא אמר אז בראיון: "לבנון היא המדינה היפה ביותר באזור. הם העם הנפלא ביותר במזרח התיכון. אני קורא להם עם סגולה. יש להם חן ושיק שאין לאף אומה ערבית. נסעתי לשם לנופש עם חבר". הוא סיפר כי לאחר יומיים החל המבצע: "בכל פינה בעיר הסתובבו פעילי חיזבאללה והם אורחי כבוד, וזה היה די מפחיד. טיילנו בטיילת של ביירות ומעלנו טסו מסוקי קוברה מישראל. טיל לבנוני עף מאחד הבתים והתביית על הקוברה, ואני יחד עם כולם מסתכל למעלה ואומר באכזבה 'אופס, הטיל פספס'. לא דאגתי אז לבית של אבא שלי בנהריה, כי ידעתי שאף פעם לא נפגענו. לא סיפרתי למשפחה שלי שנסעתי ללבנון, כי ידעתי שהם ישתגעו מדאגה".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3452150,00.html

פורסם

נשמע כאילו יש לבנאדם שריטה קלה

פורסם

דריה, אני רואה שגם את כמו חצי מהטובקיסטים שם צריכה שיעור בהבנת הנקרא:

"טיל לבנוני עף מאחד הבתים והתביית על הקוברה, ואני יחד עם כולם מסתכל למעלה ואומר באכזבה 'אופס, הטיל פספס'.", בלבנון לא ידעו שהוא יהודי, והוא צריך להתנהג כמו בן המקום אחרת היו שוחתים אותו במקום.

פורסם

הוא לא יהודי, הוא מוסלמי.

פורסם

דריה, אני רואה שגם את כמו חצי מהטובקיסטים שם צריכה שיעור בהבנת הנקרא:

"טיל לבנוני עף מאחד הבתים והתביית על הקוברה, ואני יחד עם כולם מסתכל למעלה ואומר באכזבה 'אופס, הטיל פספס'.", בלבנון לא ידעו שהוא יהודי, והוא צריך להתנהג כמו בן המקום אחרת היו שוחתים אותו במקום.

אם ככה היה המצב, הוא בכלל לא היה טורח להגיד את זה.

הקטע הוא יותר סמלי, שהוא רצה שהטיל יפגע, אולי הוא ניסח את עצמו בכתבה ככה כדי שהכתב יבין את הכתבה האמיתית שלו.

פורסם

ישראל לא צריכה להזיז אצבע

בשביל לעזור לו.

פורסם

סיפור הזוי, משהו דפוק לגמרי אצלו...

פורסם
  • מחבר

מה שהוא אומר יכול להיות גם סיפור כיסוי כדי לנסות לצאת מהמצב שהוא נכנס אליו

פורסם

יש גם חבר כנסת שתומך בחיזבאללה. הוא נעצר שם כבן המקום מבחירתו וברצונו, אז זו בעיה שלו.

הוא לא יהודי, הוא מוסלמי.
כן.
ישראל לא צריכה להזיז אצבע

בשביל לעזור לו.

מצד שני, יותר הגיוני לעזור לו מלהוא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים