פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים התחלתיזה מצריך אפיה, אז אולי תבקשו מאמא שלכם עזרה...OK אחרי שצחקנועוגת בשרקוצצים 4 בצלים גדולים ומטגניםמוסיפים לטיגון 0.5 ק"ג בשר טחוןמתבלים במה שאתם אוהבים - מלח, פילפל, רוטב סויה, אבקת מרק...במקביל מרדדים בצק עליםשמים נייר אפיה בתבנית ועליו את עלה הבצקשופכים את תערובת הבצל והבשרמכסים בעוד עלה של בצק עלים מרודדחורצים את העלה העליוןמורחים בביצהמפזרים שומשוםמכניסים לתנור שחומם מראש, לאפיה כמו של בורקסים.זה אומנם לא הכי פשוט, אבל התוצאה מדהימה. אי אפשר להפסיק לאכול את זה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר מה קורה חברה? לא אוכלים, רק פוטוסינטזה ניסיון נוסף הפעם ממש פשוט ומפתיע עם טעם מיוחד שלא דומה לשום דבר שטעמתם לפני חביתת טונה 3 מרכיבים קטשופ והרבה בערך חצי קופסת טונה 2 בצים מקשקשים הכל ביחד לקבלת משחה חשוב להשפריץ הרבה קטשופ, משהו כמו כף יד של מקבץ נדבות לא ליבש מידי (למה אין לי קטשופ עכשיו) :s07:
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים גבר, גם אם היו משלמים לי כסף לא הייתי אוכל את הדברים האלה שפרסמת :-\ בלי להעליב כן ? פשוט לא מתחבר לזה אני מאוד חלש בבישול, אבל בכל זאת אני אביא משהו פיתה עם חומוס זה קצת מסובך אז תבקשו מאח או מאמא אבא לעזור צריך ככה 2 מרכיבים- 1 פיתה בערך 200 גרם חומוס חותכים את הפיתה לאורך בעזרת סכין מורחים את החומוס בפנים תהנו! רק כהערת אגב- 2 בצים :lol: :lol:
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים אני אשפר את המתכון של AIDIVN...למתכון שלי קוראים קיסאס (אני וחבר שלי המצאנו את השם בלי שום קשר):רכיבים:פיתות (הכמות תלוייה בעד כמה אתם רעבים)חומוס (כמה שיותר מבורך)סחוג ירוק (שיהיה איכותי)אופן הכנה:מפשירים את הפיתות.פותחים את הפיתות.בעזרת כלי פרמיטיבי שיש בכל מטבח הנקרא "סכין" מורחים שכבה של חומוס ושכבה של סחוג בפיתה.שלב אחרון לפתוח את הפה ולהכניס את הקיסאס לפה.יותר פשוט מזה?בתאבון!
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים פיצה של אבא. (השם דבוק עוד מאז שהייתי בן ארבע, והייתי אומר "אני רוצה פיצה של אבא" ;D ) מצרכים: פיתה רסק עגבניות\קטשופ גבינה צהובה עריסה או משהו חריף אחר - אופצינלי ירקות למיניהם - אופצינלי וכל דבר אחרים שאתם אוהבים.. אפון ההכנה: 1) חוצים פיתה לשתיים. (לא באופן הרגיל, אלה מלמעלה למטה.. ) 2) מורחים רסק או קטשופ במידה הרצויה->ולהוסיף אלמנט חריף כרצונכם. 3) השלב תלוי בטעמכם-> 3.1) להשים את הירקות ואז להניח את פרוסות הגבינה 3.2) להניח את הפרוסות הגבינה ואז להניח את הירקות 4) להחמם במיקרוגל במשך שקה וחצי בערך. התוצאה אמורה להיות התכת הגבינה כולה (היא אמורה גם לבעבע קצת..) 5) לטרוף את שתי הפיצות שיצאו
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר נחמד, אתם משתפרים לאט לאט, עם הזמן תגלו שאפשר לקנות ירקות בשוק. ואם ממש יהיה לכם מזל, אולי תגלו את האש :lol: אני חייב להגיד שחביתת קטשופ זה ה- דבר. נסית עכשיו או מכיר מקודם? אם מקודם, מסקרן לדעת איך? בטוח שאתם אוכלים בבית דברים מיוחדים, אל תחרישו בינתים נוספה פיצה, עוד לו קראתי, אבל אולי נכין בחג
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים פשוט וטעים:תעשו טוסט מגבינת חלומיאו במקום גבינה אפשר לשים שוקולד (כמה קוביות). אפשר להוסיף בננה/תפוח/תותיםעוד דבר טעים טעים ולוקח שניה: תכינו קפה/שוקו/אפילו חלב רגיל הולךתשימו בתוכו מלא בסקוויטים (תמלאו חצי כוס מה שבחרתם והשאר תשימו מלא בסקוויטים)שזה מתרכך תוציאו עם קפית/תשתו ויש לכם עוגת בסקוויטיםפיצה פיתה - קלאסיתיקנו שניצל תירס ותטגנו זה טעים כזה..שניצל רגיל מבושל בשום לימון פפריקה עם אורז - קצת מסובח אבל הכי טעים שישאין על זהמשהו שצריך לנסות שיכול להיות טעים: יין מתוק (לבן) עם גלטיןנראה לי זה יצא טוב, צריך לנסות
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר גלידת מנגו מנגו גדול בשל שמנת מתוקה שפופרת חלב פרה מרוכז וממותק מקלפים מנגו ומורידים את הבשר מהגרעין (הידיים שלכם צריכות להיות צבועות לגמרי) מרסקים את בשר המנגו למשחה נוזלית בעזרת כל כלי שמתאים לכם מוסיפים את שפופרת החלב ומערבבים בכלי נפרד מקציפים את השמנת (זהירות לא להגיע למצב של חמאה, למרות שזאת החמאה הכי טעימה שטעמתם, אך זאת לא המטרה) להוסיף לקצפת את תערובת החלב והמנגו ולערבב באטיות להקפיא אם אתם רוצים לכבוש את ליבה של השכנה שלכם, תנסו את זה ותראו איך העיניים שלה מתגלגלות והיא נופלת לידכם כמו פרי בשל
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים אחי אני עושה מחר על האש מגיעים הרבה אורחים יש לך רעיון מה להכין להם?משעמם כל פעם קבבים נקניקיות סלט חסה חומוס..
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר אמא שלי פעם הייתה עושה תבשיל תפוחי אדמה עם בצל וקבנוס מטוגנים. אכן הקבנוס יוצר טעם מיוחד ולא שיגרתי. לגבי על האש הכי טעים (לדעתי) זה כנפיים. קנה היום כמות מספקת של כנפים, תחתוך אותם ל 3 חלקים (את הקצה אפשר לשמור ולהוסיף למרק לטעם). בקערה גדולה(שתתאים למקרר) תערבב רוטב. אפשר להיות גמישים ולשנות אותו בהתאם למה שיש בבית שמן זית סויה דבש בצל גדול חתוך לטבעות שיני שום שלמות או מעוכות עגבניה חתוכה לקוביות אבקת מרק תבלין לסטיק רוטב צ'ילי חריף/ פיקנטי כורכום זעתר אורגנו כל מיני רטבים פיקנטים/ מתוקים שמוכרים בצנצנות קטשופ פפריקה מתוקה/חריפה מלח פילפל בקיצור אפשר להכניס הכל, רק לטעום, זה צריך להיות מאוד מתובל אבל שלא יוצא מלוח או חריף אש את חתיכות הכנפיים שים ברוטב תערבב מידי פעם מחר, רק מהריח של הכנפיים אתה תהרוג את כולם :lol:
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים תכינו שניצל, תקפיאו במקפיא ותטגנו בלי שמן.יוצר טעים מאוד(נותן תחושה שהוא נעשה על מנגל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.