עבור לתוכן

להשאר עם XP או לעבור לויסטה?

Featured Replies

פורסם

שלום חברה,

ברשותי מחשב כזה:

P4 3.0GHZ

915P

2*512 400MHZ

HD 160GB SATA 7200RPM

7800GTX

ה- XP שלי כבר גוסס אחרי שנתיים ללא פירמוט ורציתי לדעת אם לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש (פעולה שאני עושה פעם בהמון זמן) או להתקין וינדוס ויסטה.

כמו כן, שמעתי פעם שלא חובה לעשות פורמט ל- XP ואפשר לעשות ריפייר ואז אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש. האם באמת יש דבר כזה? אם כן, איך עושים את זה?

אני מבקש שלא תגידו לי "למה לא קראת את הפוסט מאתמול?" או דברים בסגנון כי אין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורום.

תודה מראש.

פורסם

קח בחשבון שהמחשב שלך גבולי מבחינת ויסטה

אולי כדאי שתשאר עם XP עד לשידרוג

פורסם

שלום חברה,

ברשותי מחשב כזה:

P4 3.0GHZ

915P

2*512 400MHZ

HD 160GB SATA 7200RPM

7800GTX

ה- XP שלי כבר גוסס אחרי שנתיים ללא פירמוט ורציתי לדעת אם לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש (פעולה שאני עושה פעם בהמון זמן) או להתקין וינדוס ויסטה.

כמו כן, שמעתי פעם שלא חובה לעשות פורמט ל- XP ואפשר לעשות ריפייר ואז אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש. האם באמת יש דבר כזה? אם כן, איך עושים את זה?

אני מבקש שלא תגידו לי "למה לא קראת את הפוסט מאתמול?" או דברים בסגנון כי אין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורום.

תודה מראש.

המחשב שלך(להוציא כרטיס מסך) חלש מאוד, וגם יש לך 1GB זיכרון זה ממש לא מספיק לVISTA וכמובן שלא תראה הבדל ביצועים לטובה לעומת XP אלא רק לרעה, בעיקר עם מחשב כמו שלך, הייתי ממליץ לך להישאר עם XP וזהו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ומה לגבי השאלה השניה לגבי הריפייר?

פורסם

הריפייר מתקן תקלות בהתקנה או בקבצי מערכת של ווינדוס, הוא לא ישפר את הביצועים של המחשב

אחרי שנתיים בלי פירמוט אני ממליץ לך בחום להשקיע ולפרמט

פורסם

אני מריץ ויסטה בצורה יפה מאוד (בשימוש רגיל, דיפדוף, אינטרנט וכו' לא רואה איטיות לעומת XP) על מחשב דומה, כרטיס מסך חלש יותר, אבל 1.5 ג'יגה זיכרון DDR. אם בכל זאת תרצה לעבור לויסטה (מה שלבנתיים לא מומלץ, לפחות עד שתצא SP1) תשדרג את הזיכרון ל2GB.

פירמוט עדיף מהתקנת ריפר במקרה הזה.

פורסם

תגיד לי,משעמם לך?אם יש לך בעיה שמצריכה פירמוט תפרמט ותישאר עם XP.אין כל יתרון וצורך לעבור לויסטה,בכ"א לא עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים