פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.95.85.141:7777 וזה לא DeathMatch זה משהו שנקרא Roleplay כנסו לויקיפדיה לקרוא על זה. הורדה של הSAMP http://www.speedyshare.com/567734894.html :xyxthumbs:
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים משחק רשת:דילמת האסירשמציאים לו אם להלשין או לא..ראיתי את זה פעם בפורם של אוניברסיטת בן גוריוןנראה מעניין רק שהיה שם איזה עמוד וחצי רק על החוקים של המחשב למי יש כוחאם מישהו מכיר תמחשק ויכול להסביר בקצרה זה יהיה מעניין...
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים שמישהו יארגן שרת לונטרילו, או משהו אחר לדבר בו. אולי אפילו מירק.אפשר לשחק CS:S וגם HL2:DM, או במוד של הפיראטים.ברגע זה אני בודק משחק חינמי חדש עם מכונית BMW, אולי אפשר לשחק ברשת.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אם אתם רוצים CS1.6 פרוץ או מקורי אז תנו SERVER IP או שתציעו משחק אחר, אבל לא משחק כבד כי כפי שאתם רואים יש לי מחשב עגלה...
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר בואו לונטרילו:80.179.153.129957גרסא 2.3להורדת ונטרילו www.ventrilo.comכדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג[HWz]Username
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים חברה בואו נשחק ET:QW, זה דמו והמנוע מעולה.זה עובד גם במחשב שלי.בכל מקרה, מי שירצה לשחק, שיודיע לי.אני בכל אופן אכנס לשם מדי פעם, הניק שלי - Paradox.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר נסדר את זה פה, אני אגיע לETQW, תורידו למי שאין לו ונתחיל לשחק סדר הורדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.