פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים אין לך אלוהים' date=' למנהלים שפה תעשו טובה ותסגרו, זה פשוט לא יפה שאין להם כבוד ליום כזה...[/quote']מה רע באתאיזם?
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים פול גז, אם זה כל כך מפריע לך הכבוד הזה ליום הזה, אז אולי אתה תכבה את המחשב ותלך לבית הכנסת ולבקש סליחה מאנשים במקום להטיף מוסר, כשאתה בעצמך משתמש במחשב, לבידורך האישי, ביום כיפור. חזרה לעניינינו:
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים פול גז, אם זה כל כך מפריע לך הכבוד הזה ליום הזה, אז אולי אתה תכבה את המחשב ותלך לבית הכנסת ולבקש סליחה מאנשים במקום להטיף מוסר, כשאתה בעצמך משתמש במחשב, לבידורך האישי, ביום כיפור.כמובן שרציתי ללכת עד שראיתי שפתחו את התראד הזה...אפילו שאתם אתאיסטים, לפחות תכבדו את היום הזה, זה כולה 25 שעות אם נדייק...
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מה לא מכובד? אתה רוצה שנשב ונתאבל? אתה יודע בכלל מה המטרה של היום הזה? שוב. סגור את המחשב, לך לבית כנסת ותלמד ותפסיק להטיף מוסר ולהוצא את עצמך צדיק בשקל.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים VINTNIR אני בטוח שהוא מהאנשים שהכל השנה עושים בעיות רק ביום כיפור חס וחלילה והוא יעשה משהו רע.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים פול גז, אם זה כל כך מפריע לך הכבוד הזה ליום הזה, אז אולי אתה תכבה את המחשב ותלך לבית הכנסת ולבקש סליחה מאנשים במקום להטיף מוסר, כשאתה בעצמך משתמש במחשב, לבידורך האישי, ביום כיפור. חזרה לעניינינו: :lol: גרמת לי לצחוק עד בכי, אוי כזה חזק!
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים חחחח אהבתי את הזיינים האלה בתמונה וגם את הסבתא.אגב הזין שלי הכי דומה לשני בצד שמאל.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים חחחח אהבתי את הזיינים האלה בתמונה וגם את הסבתא.אגב הזין שלי הכי דומה לשני בצד שמאל.למה לכל הרוחות סיפרת לנו את המידע הזה?
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים הנה כמה שקיבלתי באימייל! חלק מכירים אותם בטח! ועוד משהו שאהבתי בנושא החניות של רכבים שימו לב לשלושת התמונות לפי הסדר![
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.