עבור לתוכן

קיבלתי זימון ל"צוות אוויר" בצבא, יש טעם ללכת?(משקפיים)

Featured Replies

פורסם

יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון?

קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?

פורסם

יש טייסים עם משקפיים. במסוקים זה פחות בעייתי ממטוסי קרב.

בכל מקרה תלך מקסימום יאמרו לך לא, חבל לפספס הזדמנויות.

פורסם

צוות אוויר זה גם נווט ומכונן (אם אני לא טועה)

פורסם
יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון?

קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?

לי יש 1 ורבע.. ובעין אחת חצי צילינדר עין אחת רבע..

והלכתי.. ממה שהבנתי מאנשים טייס מטוס קרב כנרא האני לא יוכל להיות.. אבל טייס מסוק קרב אתה יכול.. ונווט זה שמאחורה שמנווט ויורה אם אני לא טועה גם אפשר.. ויש עוד מאל תפקידים.. הדבר היחיד שלא תוכל זה טייס מטוס קרב שזה בעצם ההכי טוב :-\ אבל בכל מקרה שווה לך ללכת..

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אלך ונראה כבר מה יהיה.

תודה.

פורסם

בשלבים היותר מתקדמים הם מחפשים את מי להפיל, אלא אם אתה תפגין ביצועים פנומנליים אתה תעוף על בטוח כך גם רוב האנשים עם פרופיל 82.

פורסם

אם קבלת זימון לצוות ככנראה שאתה מתאים

פורסם
  • מחבר

לפי הפסיכוטכני כן ,אבל זה פשוט היה נראה לי מוזר כי יש לי משקפים, אין לי כוח ללכת למינים ושיגדו לי שם שאני עם משקפים ואני לא יכול.

בכל מקרה אני אלך ומקסימום יגדו לא ,אז לא.

פורסם

לא יגידו לך ללכת בגלל משקפיים כי יש לך מספר נמוך ואני משער שקצת צילינדר.. רק יגידו לך שאתה לא יכול להיות טייס במטוס קרב..

פורסם

הם לא יגידו לך את זה מיד אבל מאד מאד סביר שתיזרק מן הקורס באחד הניפויים.

פורסם

צוות אויר זה לא רק טייסים, זה גם ה-צ-ו-ו-ת כולו שעובד על המטוס, אם זה המכאניקה, אם זה מערכות קשר ואלקטרוניקה (אני מכירה מישהו שעושה את זה בדיוק ב"נבטים"), זה יכול להיות נווט.

וכן, הם יעדיפו לקחת מישהו בלי משקפיים לקורס טייס והם לא לוקחים אנשים סתם. זה קורס יקר מכדי לקחת אנשים ש"מאד מאד סביר שייזרקו באחד הניפויים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים