פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים היי עשיתי טראק קטן ב Cubase.. (טראק ראשון שלי בכללי) השתמשתי ב Cubase עם ה Instruments הבאים: z3ta+, HyperSonic, DD Drum Sampler II שם: LosNir - Crazy Vibes איכות: 128KBPS, MP3 שימו לב שזה עדיין סקיצה.. מפרט מחשב: Intel Pentium 3 1Ghz 384MB כרטיס קול: E-MU 1212M מקלדת שליטה: Kurzweil SP88 מוניטורים (רמקולים): זוג KRK Rokit Powered 6Inc מחשב ישן אני יודע, אבל עובד כמו בובה הורדה: http://www.speedyshare.com/241919711.html תביעו חוות דעת (ראשון!)
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים נחמד! המעבר לווליום גבוה חד מידיי בדפיקות הבאס בתחילת הטראק... נשמע בסיגנון מוסיקת דאנס של שנות ה90'... לא אוהב כאלו... הוא גם ריק מידיי וחסר משהו מיוחד, חוץ מההתחלה היפה...
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים מחבר תודה כן אני מחפש בנרות Synth שיתאים לכאן ובעצם יתפוס את ה Lead.. אבל הבעיה שהמאגר שיש פה ל HyperSonic לא כזה מתאים, ולהביא סינתיסייזר לטראנס זה קצת בעיה
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים תשמע אחי, יש לך סגנון וזה נחמד אבל זה נשמע כאילו עשית את הטראק באייג'אי חח אני מתכוון לדוגמא הקטעים שיש בהתחלה, כאילו הם לא משתלבים בכלל. אני רואה בראש שלי את הקו הזה שהולך קדימה ואז מגיע למלבנים האלו.פתאום יש עליות, חסר טוויקים הכל כזה מוזר, נשמע כאילו הח'ברה מנקמת היורמים מנגנים את זה.אבל סבבה אחי, קח את זה בתור ביקורת בונה וקח צעד אחד קדימה והיעקר שהיה לך סגנון
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים מחבר עוד לא למדתי שום דבר על המיקסרים / pitch / עליות / ירידות וכל השאר.. מה אתה מצפה? :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.