פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים רציתי לשאול איך בדיוק כדאי לנקות מסך דק יש לי בד מיוחד שמגיע עם מסכים אבל זה לא מוריד הכל האם מותר קצת מים המסך שלי נק 20WGXיש מטליות לחות באופיס דיפו אבל קצת מפחיד אותי או אולי כדאי לפנות ליניר מערכות ?
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים בשום אופן לא !! בלי מיים אחרת אתה באמת לא תוכל לנקות .יש כל מיני למשל ספרי לניקוי ,אתה יכול למצוא בקרביץ ,רק לציין להם שזה לניקוי למסך עצמו ..
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים ח.י המליצו לי להשכיב את המסך ככה שהתצוגה שלו תיהיה במצב מאוזן לחלוטין, לנקות בעדינות עם מטלית רכה רטובה (סחוטה), ואחר כך ליבש גם כן עם נייר\מטלית רכה.הקטע בהשכבת המסך זה כמובן בשביל שהמים לא יחלחלו פנימה.בקשר לספריים וחומרים אחרים, זה סיכון גדול, כי אי אפשר לדעת בוודאות מה מהם יזיק למסך ומה לא (יש גם כאלה שרשומים כיעודיים למסך ועדיין לא ממש טובים).יש איזשהו סט ניקיון נחמד באופיס דיפו, שכתוב לך LCD על הקרטון בגדול - אני חושב שהוא דיי טוב.
פורסם 2007 בספטמבר 2118 שנים הסט מאופיס דיפו שוואטוס דיבר עליו יעיל מאוד. הוריד לי כתמים שלפני כן לא הצלחתי להוריד..
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים בטח שמותר מים, רק לדאוג שזה יהיה ספוג, ולא ללחוץ על המסך וגם ליתעסק רק שהמסך מכובה.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים איך לעאזל מתלכלך לכם המסך?יש לי מסך כבר 4 שנים ובחיים לא ניקיתי אותו חוץ מאבק
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים איך לעאזל מתלכלך לכם המסך?יש לי מסך כבר 4 שנים ובחיים לא ניקיתי אותו חוץ מאבקאם המסך יהיה במצב 90 מעלות למשטח שעליו נמצא (הכוונה מול הפנים בלי זוויות למטה/למעלה) גם אבק לא יהיה עליו.
פורסם 2007 בספטמבר 2218 שנים איך לעאזל מתלכלך לכם המסך? יש לי מסך כבר 4 שנים ובחיים לא ניקיתי אותו חוץ מאבק אתה כנראה לא אוכל\שותה בקרבת המסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.