עבור לתוכן

התחלתי חדר כושר, הבעיה שאני רזה.. צריך עזרה מה לאכול..

Featured Replies

פורסם

המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו..

אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון..

אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?

פורסם

תשאל את המאמנים שלך הם ידעו הכי טוב...

יותר טוב מהבודי בילדרים שיש באתר הזה...!

:lol:

פורסם

נראה לי שגם אני יקרא שם קצת...

לא יזיק לי לעלות קצת במשקל :P

פורסם

אל תבנה על זה תמיד.. תלוי על איזה מדריך תיפול, מה גם שהם לא תזונאים..

בכל אופן כדאי לקרוא מאמרים כדי להעשיר את הידע וכדי לדעת בעצמך מה לאכול.

פורסם

5-4 שעות לפני אימון ממולץ פחמימו ובערך חצי שעה לפני פרוסה עם ריבה/דבש שוקולד גם טוב ..זה זה מעניק לגוף פחמימות שדרושות באימון

וכך הגוך לא מפרק את הפחמימות של השריר .. (שזה מה שאתה הכי לא רוצה..) כי אתה רוצה להשמין דרך מסת שריר אני הבנתי..

אחרי אימון ממולץ לאכול חלבונים לבנות את השריר.. אני אוהב לאכול ביצה קשה + גביע קוטג+ וטונה+ עם סלט.. אם אתה אומר שאתה רזה אין לך בעיה של השמנה.. אבל עדיין תרוץ.. חובה לפני כל אימון לחימום !

*הערה זה על קצה המזלג..

וכל אחד יאמר לך משהו אחר..כל אחד עושה מה שטוב לו... חלק יודעים מה הם עושים וחלק לא.!

ולמדריך יש מטרה אחת שתרגיש טוב אחרי האימון - יש כאלה חולי נפש שגורמים לך להיות תפוס בכדי שתרגיש שהתאמנת שזה הכי גרוע...

פורסם

דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה ..

פורסם

תשאל את המאמנים שלך הם ידעו הכי טוב...

יותר טוב מהבודי בילדרים שיש באתר הזה...!

:lol:

אתה מעדיף לשאול אדם שעשה קורס קצר או אדם שחי את זה ?

בדרך כלל לבודי-בילדרים יש ידע רחב בכל מה שקשור לאימונים ותזונה ויותר חשוב מכך ניסיון רב ומוכח... בקשר לבריאות זה כבר יותר מורכב

פורסם

אתה מעדיף לשאול אדם שעשה קורס קצר או אדם שחי את זה ?

בדרך לבודי-בילדרים יש ידע רחב בכל מה שכשור לאימונים ותזונה ויותר חשוב מכך ניסיון רב ומוכח... בקשר לבריאות זה כבר יותר מורכב

:xyxthumbs:

ד"א באתר שהבאתי יש גם מאמר על תזונה לפני ואחרי אימון, כדאי גם לקרוא אותו..

פורסם

5-4 שעות לפני אימון ממולץ פחמימו ובערך חצי שעה לפני פרוסה עם ריבה/דבש שוקולד גם טוב ..זה זה מעניק לגוף פחמימות שדרושות באימון

וכך הגוך לא מפרק את הפחמימות של השריר .. (שזה מה שאתה הכי לא רוצה..) כי אתה רוצה להשמין דרך מסת שריר אני הבנתי..

אחרי אימון ממולץ לאכול חלבונים לבנות את השריר.. אני אוהב לאכול ביצה קשה + גביע קוטג+ וטונה+ עם סלט.. אם אתה אומר שאתה רזה אין לך בעיה של השמנה.. אבל עדיין תרוץ.. חובה לפני כל אימון לחימום !

*הערה זה על קצה המזלג..

וכל אחד יאמר לך משהו אחר..כל אחד עושה מה שטוב לו... חלק יודעים מה הם עושים וחלק לא.!

ולמדריך יש מטרה אחת שתרגיש טוב אחרי האימון - יש כאלה חולי נפש שגורמים לך להיות תפוס בכדי שתרגיש שהתאמנת שזה הכי גרוע...

חחח מאיפה השטויות האלה? המדריך שלך במכון אמר לך את זה?

מה זה פחמימות של השריר?

מה זה להשמין דרך מסת שריר? חצי שעה לפני אימון לא אוכלים כלום, בטח שלא שומן זול כמו שוקולד. לאכול בפעם אחת ביצה וגביע קוטג' שלם וטונה שלמה זה טמטום רציני כי גוף ממוצע לא יכול לספוג יותר מ30 גרם חלבון ואתה סתם מעמיס פה קלוריות מתות. איפה הפחחמות של אחרי האימון?

בקיצור, אבל תדבר סתם. אנשים ששואלים פה שאלות אשכרה לוקחים את זה כתורה מסיני ועושים את הדברים שאומרים להם לעשות פה.

פורסם

שמע אם אתה מוריד את המאכלים שהוא אמר הבחור דיי צודק...

רק לא קוראים לשוקולד חלבונים ולביצה פחמימות...

:screwy:

פורסם

שמע אם אתה מוריד את המאכלים שהוא אמר הבחור דיי צודק...

רק לא קוראים לשוקולד חלבונים ולביצה פחמימות...

:screwy:

לא הוא לא. ההמלצה לאכול חמש שעות לפני האימון פחממות, וחצי שעה לפני האימון זבל, היא המצאה שלו. ביצים זה חלבון כמעט טהור. זה ממש לא פחממות.

כדי לגדול, אתה צריך לתת לגוף שלך אספקה רציפה של חלבונים (קוטג', טונה, גבינה צהובה דלת שומן, חזה עוף, ביצים, פסטרמה דלת שומן וכו') ופחמימות (אורז, פסטה מחיטת דורום, תפוחי אדמה, לחם מחיטה מלאה, שיבולת שועל, וכו') לאורך היום, בשילוב עם סיבים (ירקות) ושומן איכותי (שקדים, שמן זית, טחינה, וכו'). אחרי האימון מומלץ לאכול פחמימות מהירות כמו תמרים, סוכר ענבים, סילאן (דבש תמרים) או בננות, וחלבון מהיר, כמו שייק מי שיכול, או יוגורט 0 אחוז שומן. דברים כאלה. בטח שלא ביצים עם טונה וקוטג'. בודי בילדרים מקצועניים אוכלים ביום שש ארוחות, ארוחה כל שלוש שעות. זה הזמן האופטימלי שלוקח לגוף לספוג את החלבון והפחמימות מהארוחה הקודמת.

בארץ יש כל מני מדריכי מכונים חאפרים שמפיצים שטויות ואנשים לוקחים אותם ברצינות.

פורסם

גם אני בחדר כושר קרוב ל-5 שנים

פחממות - חשוב לשכל לא לשרירים

חלבונים - כל איזה 4 שעות משהו קטן ועדיף לא שמן שלא תשמין (אם תשמין תצטרך לעשות חיטוב=יפגע בשרירים שצברתה או צמצום הפחממות=פגיעה בחשיבה)

בקיצור תשדל לא להעלות בשומן יותר מדי

האתר שקישרו פה - מה שלמדתי ממנו עם הזמן שהוא מתעסק בעיקר בתיקנו תוספי תזונה בחנות של בעל האתר או תלכו לייעוץ תזונתי איכותי של בעל האתר.

חומר שאני מצאתי אמין,יעיל,עוזר לא הגיע משם

בקיצר הכי חשוב זה התמדהמאמץ, ולעבוד נכון בשביל לא לפצוע וכו..

וחלק קטן יותר זה גם שתאכל כמו שצריך (חלבונים)

ויש כאלה שמביאים שירים שנותנים מוטיבציה/אוכליפם פחממות לפני האימון אבל עוד פעם פרטים קטנים

ושינה גם כן חשוב אחי

בהצלחה :]

פורסם

לאכול בפעם אחת ביצה וגביע קוטג' שלם וטונה שלמה זה טמטום רציני כי גוף ממוצע לא יכול לספוג יותר מ30 גרם חלבון ואתה סתם מעמיס פה קלוריות מתות.

איך הגעת למסקנה שהגוף לא יכול "לספוג" יותר מ30 גרם חלבון ומה זה לעזאזל קלוריות מתות?

והמאמר הזה של ישראלבודי מלא בולשיט

פורסם

30 גר' חלבון בארוחה = מיתוס.

אין לך מה לשאול פה לגבי תזונה. לך לתזונאי. גיל גרנות מומלץ, וגם יאיר להב תותח, למרות שהוא קצת לא מעודכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים