עבור לתוכן

פיצעוני חום בגב מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

הכי טוב לקנות ספוג (מקלחת) מיוחד לגב.

לי זה עזר.

פורסם

זה עוזר להסיר עור קשה שסותם נקבוביות אבל זה לא תמיד הגורם המרכזי לפצעונים, זה אחד מתוך רבים.

פורסם
  • מחבר

לכולם שאמרו לי ללכת לרופא עור הלכתי והוא אמר לי לשרוף את הגב מי אומר שעכשיו הוא לא יגיד לי אותו דבר בגלל זה אני מחפש מישהו שיש לו את זה ואיך הוא מטפל בזה?

פורסם

את ההתמחות שלו הוא עושה על הגב שלך

מצידי שיעשה אותה גם על.. אבל זה כבר תחומו של האורולוג..

חחח.. זה מה שהוא אמר לך.. תן לי להבין נכון... רופא עור אמר לך להשתזף בשמש..?? חחח.. הוא לא אמור לומר בדיוק הפוך? :screwy:

ולהשתזף זה רק פיתרון קוסמטי.. כי כשאתה שזוף (חום/שחור) לא רואים את הפצעים.. (בערך)

פורסם

לכולם שאמרו לי ללכת לרופא עור הלכתי והוא אמר לי לשרוף את הגב מי אומר שעכשיו הוא לא יגיד לי אותו דבר בגלל זה אני מחפש מישהו שיש לו את זה ואיך הוא מטפל בזה?

אז זה קקה של רופא. כמו הרופא שיניים שהרג לי שן. רופאי עור אמורים להזהיר מחשיפה מוגזמת לשמש, לא לעודד אותה.

רופאים אמרו לי מספר דברים: לאזן הורמונים עם גלולות, לייבש את בלוטות החלב (ראקוטן - ויתרתי כי יש לי עודף בילירובין בדם), ולהדביר סטפילוקוקים שחיים בתוך העור. אף אחד עוד לא אמר לי לשרוף פצעונים בשמש. זה ייבש את העור, יגרום לכוויות שמש ויגרום לעוד חיידקים לחלחל למתחת לפני העור ולעשות עוד יותר נזק.

פורסם

מנסיון אחי, היה לי את זה ועדיין מידי פעם יש לי את זה על הגב

אבל מה שבאמת עוזר לי הוא בעיקר המזגן,תנסה לישון בלילה בלי חולצה עם מזגן וגם פשוט להיות בחדר בלי חולצה עם מזגן עוזר מאוד

אלה פצעי זיעה, ולי אישית זה מעלים אותם בין רגע

גם פה ושם ללכת לים זה עוזר

טיפים בשבלך חבר, תנסה ותראה

פורסם
  • מחבר

מנסיון אחי, היה לי את זה ועדיין מידי פעם יש לי את זה על הגב

אבל מה שבאמת עוזר לי הוא בעיקר המזגן,תנסה לישון בלילה בלי חולצה עם מזגן וגם פשוט להיות בחדר בלי חולצה עם מזגן עוזר מאוד

אלה פצעי זיעה, ולי אישית זה מעלים אותם בין רגע

גם פה ושם ללכת לים זה עוזר

טיפים בשבלך חבר, תנסה ותראה

הבאסה שאין לי מזגן בבית יש לי מאורר בית עם 6 חדרים בלי מזגן אוףף.

ומתי שאני מוריד את החולצה ויש את המאורר אז מגרד לי ואי אפשר לישון.

אני מחפש מישהו שיש לו את זה או שהיה לו ומה הוא שם על הגב וזה ירד לו.

פורסם

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים