עבור לתוכן

פיצעוני חום בגב מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה.

הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי.

אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש.

יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות?

מה הוא שם על הגב?

פורסם

מטומטם, למה לא חזרת אליו?

פורסם
  • מחבר

מטומטם, למה לא חזרת אליו?

כי נסעתי אחרי יומיים לחו"ל לחודש ועכשיו כבר עבר עוד חודש מאז שחזרתי מחו"ל בייחד חודשים.

ובגלל הבית ספר שהתחיל לי וזה כול יום חוזר מאוחר...

פורסם

מניסיון שמש עוזרת, כדאי לנסות להשתזף ואחר כך לקחת כל מיני תרופות ותכשירים שיהרסו לך את הכבד.

פורסם
  • מחבר

מניסיון שמש עוזרת, כדאי לנסות להשתזף ואחר כך לקחת כל מיני תרופות ותכשירים שיהרסו לך את הכבד.

מה לקחת תרופות?אין איזה משחה להשים?

וגם להשתזף שכול הרופאים אומרים לא היא ממליצה שכן איזה מין רופאה זו?

פורסם

אתה לא סומך על רופאים, אז אתה בא לשאול באינטרנט. :screwy:

בכל מקרה, יש הרבה פצעי עור שעוברים יופי בזכות חשיפה לשמש.

פורסם

האמת, "לשרוף" אותם בשמש זה לא פתרון. זה גורם להזדקנות מוקדמת של העור וכתמי שמש וכמובן, מעמיד אותך בסיכון לחלות בסרטן העור.

הייתי אצל מספר רופאי עור בגלל בעיה דומה וכל אחד אומר לי משהו אחר! אחד אומר לי לשרוף בשמש. אחד אומר לי לקחת ראקוטן. אחד רשם לי משחה שלא עשתה כלום. אחד רשם לי משחה שעשתה לי יותר גרוע. הדבר הכי משכנע שרופא אמר לי זה אותו חיידק סטפילוקוק שחיי בעור ותלוי מאדם לאדם עד כמה הוא אגרסיבי ושניתן לטפל בו באנטיביוטיקה וממש להדביר אותו. שמעתי על החיידק הזה גם בערוץ המדע אז אמרתי "נאמין". שמעתי גם שמשחת שיניים עוזרת אבל אין לי זין לזה. אני הולכת לראות רופא עור שוב ולבקש מרשם.

פורסם
  • מחבר

האמת, "לשרוף" אותם בשמש זה לא פתרון. זה גורם להזדקנות מוקדמת של העור וכתמי שמש וכמובן, מעמיד אותך בסיכון לחלות בסרטן העור.

הייתי אצל מספר רופאי עור בגלל בעיה דומה וכל אחד אומר לי משהו אחר! אחד אומר לי לשרוף בשמש. אחד אומר לי לקחת ראקוטן. אחד רשם לי משחה שלא עשתה כלום. אחד רשם לי משחה שעשתה לי יותר גרוע. הדבר הכי משכנע שרופא אמר לי זה אותו חיידק סטפילוקוק שחיי בעור ותלוי מאדם לאדם עד כמה הוא אגרסיבי ושניתן לטפל בו באנטיביוטיקה וממש להדביר אותו. שמעתי על החיידק הזה גם בערוץ המדע אז אמרתי "נאמין". שמעתי גם שמשחת שיניים עוזרת אבל אין לי זין לזה. אני הולכת לראות רופא עור שוב ולבקש מרשם.

את מבקשת מרשם להדביר את זה?

וגם מי שאומר לשרוף את העור כבר עשיתי את זה וחרטה שום דבר ירד וחזר אז בחיים אני לא יעשה את זה שוב.

פורסם

לך לרופא עור!!

מה הקשר לרופא משפחה?.. אין לו ידע נרחב בנושא...

ותחליף חולצה כמה פעמים ביום.. +מקלחות.. לא אחת בערב..

פורסם

את מבקשת מרשם להדביר את זה?

אני יודעת שמדובר בחיידק גראם חיובי, אז קצת פניצילין (או משהו מהקבוצה) צרייך לעזור.

פורסם

הפתרון הטוב ביותר הינו לשמור על הגיינת העור(שיפשוף אגרסיבי יומיומי בסבון יכול לעזור...) ולאוורר את המקומות הנגועים כמה שיותר.

פורסם

לך לסוף שבוע בים המלח

פורסם

למה לסופש תעבור לגור שם..!

אף אחד כאן לא מוחה לזה כולל אותי... עזובך אותך משטויות וברבורים לחינם... בכדי שלא תפגע בעצמך (מהתשובות של אנשים פה)

לך לרופא עור... בשביל זה הוא למד 7 שנים+התמחות!

פורסם

בתור אחד שפגש הרבה רופאים ופרופסורים בחיים... אני יכול להגיד לך בוודאות שלא משנה כמה תארים וכמה תעודות הוקרה יש לרופא הזה הוא עדיין יכול לעשות טעויות , אם הרופאים פישלו עם ראש הממשלה אז הם בטח יכולים לפשל איתך... רפואה היא לא מדע מדוייק .

פורסם

אף אחד כאן לא מוחה לזה כולל אותי... עזובך אותך משטויות וברבורים לחינם... בכדי שלא תפגע בעצמך (מהתשובות של אנשים פה)

לך לרופא עור... בשביל זה הוא למד 7 שנים+התמחות!

את ההתמחות שלו הוא עושה על הגב שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים