פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים שלום,אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה.הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי.אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש.יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות?מה הוא שם על הגב?
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר מטומטם, למה לא חזרת אליו?כי נסעתי אחרי יומיים לחו"ל לחודש ועכשיו כבר עבר עוד חודש מאז שחזרתי מחו"ל בייחד חודשים.ובגלל הבית ספר שהתחיל לי וזה כול יום חוזר מאוחר...
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מניסיון שמש עוזרת, כדאי לנסות להשתזף ואחר כך לקחת כל מיני תרופות ותכשירים שיהרסו לך את הכבד.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר מניסיון שמש עוזרת, כדאי לנסות להשתזף ואחר כך לקחת כל מיני תרופות ותכשירים שיהרסו לך את הכבד.מה לקחת תרופות?אין איזה משחה להשים?וגם להשתזף שכול הרופאים אומרים לא היא ממליצה שכן איזה מין רופאה זו?
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אתה לא סומך על רופאים, אז אתה בא לשאול באינטרנט. בכל מקרה, יש הרבה פצעי עור שעוברים יופי בזכות חשיפה לשמש.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים האמת, "לשרוף" אותם בשמש זה לא פתרון. זה גורם להזדקנות מוקדמת של העור וכתמי שמש וכמובן, מעמיד אותך בסיכון לחלות בסרטן העור.הייתי אצל מספר רופאי עור בגלל בעיה דומה וכל אחד אומר לי משהו אחר! אחד אומר לי לשרוף בשמש. אחד אומר לי לקחת ראקוטן. אחד רשם לי משחה שלא עשתה כלום. אחד רשם לי משחה שעשתה לי יותר גרוע. הדבר הכי משכנע שרופא אמר לי זה אותו חיידק סטפילוקוק שחיי בעור ותלוי מאדם לאדם עד כמה הוא אגרסיבי ושניתן לטפל בו באנטיביוטיקה וממש להדביר אותו. שמעתי על החיידק הזה גם בערוץ המדע אז אמרתי "נאמין". שמעתי גם שמשחת שיניים עוזרת אבל אין לי זין לזה. אני הולכת לראות רופא עור שוב ולבקש מרשם.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר האמת, "לשרוף" אותם בשמש זה לא פתרון. זה גורם להזדקנות מוקדמת של העור וכתמי שמש וכמובן, מעמיד אותך בסיכון לחלות בסרטן העור.הייתי אצל מספר רופאי עור בגלל בעיה דומה וכל אחד אומר לי משהו אחר! אחד אומר לי לשרוף בשמש. אחד אומר לי לקחת ראקוטן. אחד רשם לי משחה שלא עשתה כלום. אחד רשם לי משחה שעשתה לי יותר גרוע. הדבר הכי משכנע שרופא אמר לי זה אותו חיידק סטפילוקוק שחיי בעור ותלוי מאדם לאדם עד כמה הוא אגרסיבי ושניתן לטפל בו באנטיביוטיקה וממש להדביר אותו. שמעתי על החיידק הזה גם בערוץ המדע אז אמרתי "נאמין". שמעתי גם שמשחת שיניים עוזרת אבל אין לי זין לזה. אני הולכת לראות רופא עור שוב ולבקש מרשם.את מבקשת מרשם להדביר את זה?וגם מי שאומר לשרוף את העור כבר עשיתי את זה וחרטה שום דבר ירד וחזר אז בחיים אני לא יעשה את זה שוב.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים לך לרופא עור!!מה הקשר לרופא משפחה?.. אין לו ידע נרחב בנושא... ותחליף חולצה כמה פעמים ביום.. +מקלחות.. לא אחת בערב..
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים את מבקשת מרשם להדביר את זה?אני יודעת שמדובר בחיידק גראם חיובי, אז קצת פניצילין (או משהו מהקבוצה) צרייך לעזור.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים הפתרון הטוב ביותר הינו לשמור על הגיינת העור(שיפשוף אגרסיבי יומיומי בסבון יכול לעזור...) ולאוורר את המקומות הנגועים כמה שיותר.
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים למה לסופש תעבור לגור שם..!אף אחד כאן לא מוחה לזה כולל אותי... עזובך אותך משטויות וברבורים לחינם... בכדי שלא תפגע בעצמך (מהתשובות של אנשים פה)לך לרופא עור... בשביל זה הוא למד 7 שנים+התמחות!
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים בתור אחד שפגש הרבה רופאים ופרופסורים בחיים... אני יכול להגיד לך בוודאות שלא משנה כמה תארים וכמה תעודות הוקרה יש לרופא הזה הוא עדיין יכול לעשות טעויות , אם הרופאים פישלו עם ראש הממשלה אז הם בטח יכולים לפשל איתך... רפואה היא לא מדע מדוייק .
פורסם 2007 בספטמבר 2018 שנים אף אחד כאן לא מוחה לזה כולל אותי... עזובך אותך משטויות וברבורים לחינם... בכדי שלא תפגע בעצמך (מהתשובות של אנשים פה)לך לרופא עור... בשביל זה הוא למד 7 שנים+התמחות! את ההתמחות שלו הוא עושה על הגב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.