פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים ובכן, המשתמש RROONNII הודח בגלל תוכן לא חוקי לפי מה שהוא אמר לי, וזה לא ייתכן מכיוון ששההודעה האחרונה שלו הייתה לינק לTOMSHARDWARE, אני חושב שמדובר בטעות ואני פונה למנהל בבקשה אם ניתן לבדוק עניין זה, ומדוע הוא הורחק.הסיבה שאני רושם את זה במקומו, זה מכיוון שהוא לא יכול לתקשר עם אף מנהל ולברר את הסיבות להדחתו.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים קודם כל תקרא את חוקי הפורום כי אסור לפתוח ת'רד שהוא פנייה למנהלי האתר עם שאלה ספציפית, בשביל זה יש הודעות פרטיות.שנית כל, הסתכלתי קצת ושתי האזהרות האחרונות שלו זה על התבטאויות לא נאותות וספאם לא על תוכן לא חוקי.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים מחבר אני יודע שמה שאני עושה זה נגד חוקי הפורום, הבעיה שאני לא יודע איזה מנהל זרק אותו וגם הוא לא, בכל אופן הוא כן קיבל שתי אזהרות על תוכן לא חוקי אבל לא ראיתי שהוא באמת ביצע עבירה כזאתי.
פורסם 2007 בספטמבר 1918 שנים אני יודע שמה שאני עושה זה נגד חוקי הפורום : לציבור הגולשים שלום. בכל פנייה שיש לכם בנוגע לאתר, לחדשות, לביקורות, לכתבות, למערכת הפורומים, או לכל אחד מהמדורים באתר, אתם מוזמנים לפנות באופן פרטי אל חבר הצוות המתאים, בדרכים המובאות להלן: הדרך המומלצת ביותר היא דרך עמוד "צור קשר". ............ LiorP23 (ליאור פרץ) אחראי פורומים וצוות מודרייטורים לשליחת הודעה פרטית, לשליחת אי-מייל integral אחראי פורומים וצוות מודרייטורים לשליחת הודעה פרטית, לשליחת אי-מייל ............ צוות האתר יעשה את המאמצים המירביים לטפל בפניותיכם בהקדם האפשרי. בברכת המשך גלישה מהנה, צוות HWzone.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.