עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך 1000-1300 משחקים בינוני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על שני מסכים שיתאימו לתקציב והדרישות.

ViewSonic 19" LCD VX922 או סמסונג 931B . מה עדיף? או שיש המלצות אחרות?

אני מחפש מסך שיתאים וינצל את המפרט הנ"ל , למשחקים בינוני, לא כל כך חשוב לי האיכות וכמות הפיקסלים לכל מילימטר אלא יותר שירוץ חלק ויתאים לכרטיס.

התקציב הוא 1000-1300 אבל אם מישו חושב שחייבים לחרוג קצת מעל אז בבקשה שימליץ לי ועם הסבר כי אני גם ככה עם חריגה על המחשב עצמו...

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1

לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1

מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1

קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1

ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1

זיכרונות Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB ¤ 229 2

קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1

כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1

תודה מראש

יונתן

פורסם

יופי, תקנה מעבד ב1500 כרטיס מסך ב1500 ולמסך נשארו לך רק 1000 שקלים מסכנים?

בעוד שנתיים-שלוש כרטיס המסך יחשב לזבל, המעבד יהיה לא משהו וגם תישאר עם המסך הבינוני שלך.

לעומת זאת אם תקנה מסך טוב ותרד במעבד ובכרטיס המסך בעוד שנתיים-שלוש עדיין תהיה עם כרטיס מסך זבל ומעבד לא משהו אבל לפחות יהיה לך מסך איכותי שישאר גם למחשב שאחריו.

עןד משהו: אתה רק משחק או גם מתכונן לגלוש ולכתוב עבודות במחשב? לידיעתך גלישה ועבודה משרדית דורשות יותר מהמסך מאשר משחקים.

פורסם
  • מחבר

המעבד והכרטיס זה כדי שהמשחקים יעלו. כמו שאמרתי, לא ממש אכפת לי איך זה ייראה, רק שייראה

ומסך ב1500 זה זבל? אמרתי בהודעה שאם יש למישו הצעה יותר טובה בחריגה ועם סיבה כמו "המסך הזה לא שווה כלום ולא ינצל את הכרטיס" או "יהיו לך קפיצות ומריחות במשחקים" אז סבבה, אני אחשוב על זה...

המחשב הוא למשחקים בינוני וכמובן גלישה. בלי עבודה משרדית או גרפיקה או צפייה בסרטים. ועוד שנתיים שלוש הכל יהיה זבל ובגלל זה אני קונה עכשיו את המעבד והכרטיס האלה כדי שאני לא אצטרך להחליף כבר עוד שנה. מסך כפי שהבנתי לא משפיע אם המשחק ירוץ או לא אלא רק איך הוא נראה, שכמו שאמרתי, זה משני יחסית... אבל אני פתוח להצעות אם ההבדל הוא כזה קריטי

פורסם

טוב זה הולך ככה:

אם אתה ממש לא יכול לחרוג אפילו בשקל, ואתה רוצה שהמסך יגיע עד לתקציב הנ"ל, הבחירה הכי טובה שלך תיהיה זאתי (TN):

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=502049

אם אתה יכול לחרוג בעוד איזה 200 ש"ח (מה שמאד מומלץ), תוכל לקחת כבר מסך שלא רואה את המסך הקודם ממטר, עם פאנל הרבה יותר איכותי (PVA):

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=369995

פורסם

ההבדלים בינהם משמעותיים מאד, וחבל יהיה אם לא תקנה את ה VP930 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים