עבור לתוכן

חוק ניידות מספרים בסלולרי

Featured Replies

פורסם

כבר תקף?

אם לא, מתי יהיה?

תודה :)

פורסם

להתחשב בעובדה שכבר שנתיים כל פעם קובעים תאריך חדש וכשמגיעים אליו הם מקבלים הארכה אז הייתי אומר ש........ התארד הזה לא יתן לך תשובה מספקת.

פורסם

לפי מה שאני יודע זה מתחיל מ1/1/2008

ולא נראה לי שזה ידחה שוב... תיראו איזה קמפיין אגרסיבי של פלאפון יש. מכשיר חינם רק תתחייב ל3 שנים לפאלפון...

פורסם

אפשר בבקשה לקבל הסבר על החוק הזה?

פורסם

החוק אומר שתוכל לעבור בין חברות הסלולר, ולשמור על המספר שלך.

המספר שלך = המספר המלא כולל קידומת. לדוגמה: 050-7123456

בצורה זו תוכל לעבור לחברות כאוות נפשך, והמספר יהיה לחלוטין אותו מספר בלי שתצטרך לעדכן אנשים, לעדכן כרטיסי ביקור, לעדכן מודעות פרסומיות וכו' וכו'.

זה כמובן גם יגרום לתחרות קשה יותר בין החברות = מבצעים ומחירים טובים יותר ללקוח כדי למשוך לקוחות.

כן, זה אומר שלא תוכל יותר לדעת "לאיזו רשת" אתה מתקשר, אבל מה זה משנה? במילא כל המסלולים היום הם FIX לכל הרשתות.

לא, זה לא יקרה כנראה ב-50 השנים הקרובות :)

פורסם

אבל יש דמי מעבר בין הרשתות, מעבר למחיר הFIX, ככה שעדיין יש פה אלמנט

שצריך להשקל בנושא המדובר.

פורסם

המחיר זהה בין לכל הרשתות? :o

פורסם

ב-100% מהמסלולים השונים במנוי עסקי, וב-99% מהמסלולים השונים במנוי פרטי למיטב ידיעתי...

כל עוד אין לך חבילה ישנה מלפני 5 שנים (ובמקרה כזה אתה משלם הון תועפות בכל מקרה..).

פורסם

72 ימים, 7 שעות, 10 דקות, 44 שניות

נותרו עד לתוכנית ניידות המספרים!

פורסם

זה כבר לא עדכני, אתה יכול בבקשה לרשום שוב?

פורסם

החוק אומר שתוכל לעבור בין חברות הסלולר, ולשמור על המספר שלך.

המספר שלך = המספר המלא כולל קידומת. לדוגמה: 050-7123456

בצורה זו תוכל לעבור לחברות כאוות נפשך, והמספר יהיה לחלוטין אותו מספר בלי שתצטרך לעדכן אנשים, לעדכן כרטיסי ביקור, לעדכן מודעות פרסומיות וכו' וכו'.

זה כמובן גם יגרום לתחרות קשה יותר בין החברות = מבצעים ומחירים טובים יותר ללקוח כדי למשוך לקוחות.

כן, זה אומר שלא תוכל יותר לדעת "לאיזו רשת" אתה מתקשר, אבל מה זה משנה? במילא כל המסלולים היום הם FIX לכל הרשתות.

לא, זה לא יקרה כנראה ב-50 השנים הקרובות :)

חלק מהחוק קובע גם שתהיה הודעה קצרה כשמחייגים לרשת אחרת (כמו ההודעה שיש לפני הגעה לתא קולי) אז גם זה לא פאקטור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים