פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר ועכשיו רציני חח מישהו יודע משהו על זה..? חיפשתי בגוגל ובפורום ואף פעם לא היה איזכור של זה.. וגם באתר של חיל המודיעין לא מוזכר שום פרוייקט כזה..
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר בדרך כלל כשאתה מקבל זימון אתה בודק.. מזה? ואם זה שווה משהו..לרגע לא חשבתי שזה משהו מיוחד..אם מישהו שמכיר את זה ויוכל לענות ברצינות אני ישמח..
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים ברוב היחידות הטובות במודיעין, אתה לא תדע במה מדובר עד אחריי שתגיע ליחידה.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים לא שם,אבל אני מכיר את הקורסבעקרון יש סיכוי להיות בבסיס סגור בצפון או באזור גלילות בסיס פתוחלגבי אם זה משעמם או לא, אני לא יודע.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים גלילות, קריה, או ת"א(המרכז למיפוי ישראל, ועוד 2 מקומות שלא נזכיר את שמם) תלוי לאיזה אפיק בקורס תלך ולאן תגיע.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מחבר אז מה עושים שם לעזעזאל? סרטוט מפות..? או שיש גם דברים נורמלים...?עזוב מבחינת איפה לשרת.. מבחינת הקורס עצמו אני רוצה לדעת אם זה בכלל שווה משהו... ואם זה נגיד עדיף על עתודה או משהו בסגנון...(זאת אומרת יש לי סדר העדפות למה אני מעדיף ללכת מהזימונים שקיבלתי.. והשאלה בעצם אם זה משהו שווה להכניס גם לסדר העדפות ואם כן לאיפה)תלך למיונים, בטוח ששם יסבירו לכם קצת על המסלול.מה שקיבלתי זה המועמדות.. וזה לשלוח להם בדואר איזה שאלון ענקי ששלחו לי.. יש לי כח לחכות עוד איזה 4 חודשים עד שיחזרו אלי שוב... אני מעדיף לדעת במה זה מדבר פחות או יותר מעכשיו..
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים גרפיקה ממוחשבת זה תוכנות עיבוד גרפי, כמו צייר ו 3די מקס.גרפיקה מחשבית זה DX וכאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.