עבור לתוכן

נוסעים באוטו בכיפור? כן/לא?

Featured Replies

פורסם

לא צם

ומתכוון לסגור סקאלה באותו היום באוטובאן של גרמניה

• תגובות 58
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה נוח לכם לראות שהכבוד הוא חד צדדי? זה פשוט מטומטם ולא נכון.

בטח, יש אדיוטים בצד השני ששורפים חנויות שמוכרות חזיר וזורקים אבנים על מי שנוסע בשבת, אבל יש גם אידיוטים בצד של החילונים שנוסעים ביום כיפור :nixweiss:

אוקי, אני אסביר את הכשל הלוגי המטורף שאתה עושה פה, אני אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה שאני יכול, כי אני יודע שהמוח שלך לא פועל בצורה טובה, בשל מחסור בוויטמין B12.

"אידיוטים בצד השני ששורפים חנויות שמוכרות חזיר וזורקים אבנים על מי שנוסע בשבת"

נזק לרכוש, סיכון חיי אדם, פגיעה בחופש העיסוק, פגיעה בחופש התנועה ובקיצור לא חוקי.

"אידיוטים בצד של החילונים שנוסעים ביום כיפור"

יותר בטוח מאשר בכל יום אחר, מאחר וכמעט אין מכוניות על הכביש, וכבישים בין-ערוניים ריקים לגמרי, מחוץ לעיר אתה גם לא פוגע ברגשות אף אחד ובנוסף חוקי לגמרי.

ילדים, האם אתם יכולים להסביר למור למה הוא טועה?

פורסם

הוא טועה כי הוא חושב שזה שהמגזר הדתי "מאפשר" לנו לקיים משחקי כדורגל בשבת, הם בעצם עושים לנו בזה טובה שהם מאפשרים לזה לקרות... שזה ממש לא נכון... זאת זכות בסיסית ביותר.

זה שיש שחקן דתי והוא לא יכול לשחק זה בעיה שלו... לא של כוווווולםםםםם.

פורסם

רק בשכונות של דתיים :xyxthumbs:

פורסם

לא צם

ומתכוון לסגור סקאלה באותו היום באוטובאן של גרמניה

>:(

פורסם

אוקי, אני אסביר את הכשל הלוגי המטורף שאתה עושה פה, אני אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה שאני יכול, כי אני יודע שהמוח שלך לא פועל בצורה טובה, בשל מחסור בוויטמין B12.

"אידיוטים בצד השני ששורפים חנויות שמוכרות חזיר וזורקים אבנים על מי שנוסע בשבת"

נזק לרכוש, סיכון חיי אדם, פגיעה בחופש העיסוק, פגיעה בחופש התנועה ובקיצור לא חוקי.

"אידיוטים בצד של החילונים שנוסעים ביום כיפור"

יותר בטוח מאשר בכל יום אחר, מאחר וכמעט אין מכוניות על הכביש, וכבישים בין-ערוניים ריקים לגמרי, מחוץ לעיר אתה גם לא פוגע ברגשות אף אחד ובנוסף חוקי לגמרי.

ילדים, האם אתם יכולים להסביר למור למה הוא טועה?

שיש הבדל גדול מאוד בין ליסוע ביום כיפור למעשה פלילי!!

גם שנה שעברה שנסעתי עם חברים לתל אביב עם האופניים בדרך עמדו קבוצה של 10 דוסים גברים ונשים וזרקו עלינו אבנים קטנות.

בקיצור היו שם 10 אנשים אחרי 5 דקות שהיו צריכים אמבולנס.

פורסם

אין לי רשיון אז אני לא אסע אבל גם ההורים שלי לא ייסעו כי אין ממש לאן אבל אם נגיד היה אז הם היו נוסעים (לא דתיים ולא נעליים).

אני פה ביפו אז יהיו בטח פחות מכוניות אבל כל איזה 5-10 דקות יעבור איזה סובארו או מיצובישי עם מערכת סאונד נחמדה ותשמיע לנו מוזיקה בערבית עד הבית ;D

פורסם

מה פתאום. קצת כבוד למסורת היהודית. גם אם לא מתחברים אליה.

פורסם

ממש לא נוסע

פורסם

יופי , אז אולי על תיסע בכלל בשבתות ?

למה תמיד צריך לכבד את הדתיים ?

למה אף פעם הדתיים לא מכבדים אותך ? , למה תמיד זה חד-צדדי ?

לך תלמד עברית קודם כל!

אחר כך תלמד לכבד את הזולת ... בסוף אולי תכבד את ההורים שלך גם ...אבל אני לא בטוח.

אני לא צם אבל מכבד את הסובבים

לא נוסע

ולא מחמם אוכל שיעשה ריח לשכנים !!

מתכוון להנות מכל דקת שקט שתיהיה לי.

פורסם

ארץ ישראל זה מדינה יהודית לפחות במקום הזה צריך לשמור על היהדות. ואם כאן לא רוצים לשמור אז איפה כן? אנשים היו נשרפים כדי לא לחלל[לא דווקא כיפור] . אפילו לא לפני הרבה זמן .בשואה למשל.

פורסם
צודק מאה אחוז! למה לעזאזל תמיד צריך לכבד את הדתיים? למה כשאני רוצה לנסוע בשבת דרך איזו שכונה של דוסים מפגרים אני צריך לפחד על הרכב שלי?

מכיוון שרוב המגזר הדתי הוא לא כזה.. ואתה יכול לכבד אותם..

פורסם

ושאלה לי אלייך? הם לא יכולים לכבד אותי?! אני מאמין באימרה "איש באמונתו יחייה" הם רוצים ליהיות דתיים חופשי לא מפריע לי ולא אכפת לי שיעשו מה שהם רוצים אני לא מציק להם על היותם דתיים אז למה הם צריכים להציק לי שאני לא דתי?! למה זה הפוך? למה למשל עסק שפותח בשבת לא מקבל תעודת כשרות אפילו שכול האוכל שם כשר לחלוטין?!

פורסם

חבל שאתם לא מבינים את היופי בלהתנתק מהכל יום אחד בשנה.

גם לא לשכוח, שזה גם יום "ירוק" הרבה פחות זיהום אויר וכדומה.

פורסם

מי שיבין, יבין, מי שלא בעיה שלו.

אף אחד לא אוהב שכופים עליו דברים.

כפיה יוצרת אנטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים