פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים לא. א. לאן נסע? ב. יש מלא ילדים על אופניים. ג. דוסים עצבניים. חוץ מזה שזה יכול להיות די מגניב לטוס בכבישים ריקים
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים בעיר שלי עוד לא פרצו את המחסום הפסיכולוגי של לנסוע ביום-כיפור... זה נחמד ששקט למשך יום אחד כמו בכפר, אבל זה בת'כלס סגר כפוי
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים לא. א. לאן נסע? ב. יש מלא ילדים על אופניים. ג. דוסים עצבניים. חוץ מזה שזה יכול להיות די מגניב לטוס בכבישים ריקים ד. אין לנו מכונית =\
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים בעיר שלי עוד לא פרצו את המחסום הפסיכולוגי של לנסוע ביום-כיפור... זה נחמד ששקט למשך יום אחד כמו בכפר, אבל זה בת'כלס סגר כפוי
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים הכל סגור גם ככה ביום כיפור ואתה גם לא יכול לעבוד ביום הזה אז אני לא רואה טעם לינסוע חוץ מיזה יש חוק נגד זה עד כמה שאני זוכר
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אין חוק, וזה כל היופי.אתה מכבד אנשים אחרים, לא מנסה להפריע להם ומכבד את האמונה שלהם - מה רע?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים ואתה גם לא יכול לעבוד ביום הזה אני עובד במשך יום כיפור.אצטרך להזהר יש הרבה ילדים על הכביש, זה די מסוכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.