עבור לתוכן

חתיכה מהשן שלי הרגע נפלה :D

Featured Replies

פורסם

לא זה לא קשור אליו

זה בגלל שאתה נורא חכם...

והוא הוריד לך את הגשר? כי זה מעשה מטומטם...

גם אם אני כזה אידיוט... וגם אם אני לא מבין כלום, אתה מצחיק כמו גוייאבה,נעלבתי.

הוא לא הוריד לי את הגשר.

• תגובות 34
  • צפיות 18.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור בן של שני רופאים אני יודע שזה בולשיט. לרופאים הלא- עצמאיים אין הרבה חופש בבחירה של התרופות שהם רושמים. משרד הבריאות והנהלת הקופות מחליטים על התרופות לכל חולה- לרוב ג'נריות וזולות יותר.

זאת לא הקופה שמשלמת לי על גלולות, זאת אני. רוב הגלולות עולות אותו הדבר, כ-32 וחצי שקלים. בארץ יש איזה 20 וכמה סוגי גלולות משווקות. ההבדל בינן זה כמות ההורמון וסוג ההורמון. כשמדובר בגלולה או במשאף מיוחד שקיבלתי, אשר הינו פטנט שוודי, אין קשר לתרופה ג'נרית. יש גלולות עם פרגסטורון, יש עם הורמון אחר. השאלה היא איזה מינון צרייך. הוא יכול לתת לי משהו במינון כפול אם בא לו. זה לא יגרום לי נזק (אולי קצת פצעים) אבל הוא יקבל על זה כסף.

פורסם

בתור בן של שני רופאים אני יודע שזה בולשיט. לרופאים הלא- עצמאיים אין הרבה חופש בבחירה של התרופות שהם רושמים. משרד הבריאות והנהלת הקופות מחליטים על התרופות לכל חולה- לרוב ג'נריות וזולות יותר.

מליונר אה ::)

גם אם אני כזה אידיוט... וגם אם אני לא מבין כלום, אתה מצחיק כמו גוייאבה,נעלבתי.

הוא לא הוריד לי את הגשר.

לא ניסיתי להצחיק

פשוט זה שהתיישרו לך השיניים זה לא אומר שהכל בסדר, צריך קיבוע אתה יודע...

גם לי השיניים ישרות עכשיו ויש לי עוד בערך 7 חודשים, אבל אם אני אוריד את זה זה יחזור לעצמו

(אמרו לי גם שכדאי לשים קיבוע תמידי שזה לא יחזור.. נראה לי חכם)

פורסם

מליונר אה ::)

לא, דווקא לא.

טוב, כמו שאתם רואים צד אחד של המתרס אני רואה את השני. קל להתלונן כשלא יודעים את שני הצדדים, כמו שקל לטעון שמורות מזניחות תלמידים אם לא יודעים את אילוצי המערכת שהן מלמדות בה.

פורסם

אולי קטע הסטאנד אפ הבא זה יעודד אתכם (תשתדלו להתעלם מכך שהוא לבוש כמו טרנסווסטייט) :)

http://youtube.com/watch?v=_pnSgq2C-yg

Looks Like we're gonna have to drill! WHEEHAA! Fire it up nurse, I'm gonna drill his face off!

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים