פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחשב, אוכל, שיעורים (לפעמים...), מחשב, מחשב, מחשב... לישון. משהו כזה, אבל זה משתנה לפעמים.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים 1. מודה לאלוהים שיש בית!2. נהנה במזגן קצת3. אוכל4. מחליף בגדים5. מחשב\ישן\כושר קרבי
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מה זה אף אחד לא יורד פה עם חברים ? לא נמאס לכם בבית?1. שואל מה המצב , ומה יש לאכול...2. מחשב3. לפעמים יושן לפעמים עושה שיעורים4. הערב יורד אני עם חברים למטה עד שעה מאוחרת5. מגיע הביתה הולך לישון
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים 1. קם ב32. מחשב3. נפגש עם החברים/חברות שעוד לא התגייסו4. או שאני סתם יושב בבית על המחשב/טלוויזיה/WII או שאני יוצא עם חברים...5. הולך לישון בבערך 6 בבוקרוחוזר חלילהעד הגיוס..
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מה זה אף אחד לא יורד פה עם חברים ? לא נמאס לכם בבית?1. שואל מה המצב , ומה יש לאכול...2. מחשב3. לפעמים יושן לפעמים עושה שיעורים4. הערב יורד אני עם חברים למטה עד שעה מאוחרת5. מגיע הביתה הולך לישוןשחוזרים הבייתה הוא התכוון רק בבית.ברור שעם חברים\חברות.בעיקר סופ''ש ובערבים מאוחר.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים בזמן האחרון די אותו הדבר מגיע שותף ידיים (חייב) לוקח שתיה לחדר יושב על המחשב רואה סדרות שיעורים מחשב אוכל (כן, אני לא אוכל צהריים) מחשב טלוויזיה ישן בקרוב פרויקט מודינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.