עבור לתוכן

מקרה הזוי ביותר שקרה לי באינטרנט... לא יודע מה לעשות אני חושב שהיא עובדת עלי!

Featured Replies

פורסם

בסוף תגיע אליו אחת כזאת-

chyna01.jpg

;D ;D ;D

• תגובות 44
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אתה לא מבין? אף אחת לא תגיע אליו.

אבל הלוואי היה לי גוף כזה... ::)

פורסם

גוף כזה :puke: :puke: :puke:

פורסם

שמע אחי אתה אדיוט. איזה טמבל יאמין לכזה חרא? ועוד לקרוא את כל זה!!! אין תקווה... :lol:

ויטניר, את חתיכת סוטה.

פורסם

אני לא סוטה, פשוט ככה אני יודעת שכל מיני ערסים יפסיקו לבהות לי בתחת ולעשות לי את השריקה המגעילה הזאתי ובכלל כל מיני אנשים לא מעניינים יפסיקו להתחיל איתי וזהו. לא חסר לי כלום, בטח לא ספק אנשים ספק כלבים שיקפצו לי על הרגל. יש פה כל כך הרבה "גברים" במדינה הזאת שגורמים לי לרצות לברוח למקלחת ולקרצף את עצמי עם אקונומיקה עד שיירד העור, וזה בלי לנגוע בי אפילו.

פורסם

דריה,

שלב ראשון בלהפטר מהמבטים הללו עשית - ראי פורם חנונים.

שלב שני הוא לצאת עם כאלה ולהגיד לכל החברות שלך לעשות כמוך.

אבל ביינתים ערסים ודומיהם מקבלים את כל הבחורות. ובחורים אינטיליגנטיים מתורבתים רומנטיים שגם ירוויחו יותר ממינימום. מהסוג שבחורות לרוב אומרות שבהם הן מעוניינות וכו נשארים עם היד של עצמם.

פורסם

בהנחה שאתה חננה אם כסף תגיע לרעננה ותקבל הרבה בחורות

ערסים אולי מקבלים בחורות בתיכון

אחרי 20+ נדיר ליראות ערס אם בחורה יפה

פורסם

דריה,

שלב ראשון בלהפטר מהמבטים הללו עשית - ראי פורם חנונים.

שלב שני הוא לצאת עם כאלה ולהגיד לכל החברות שלך לעשות כמוך.

אבל ביינתים ערסים ודומיהם מקבלים את כל הבחורות. ובחורים אינטיליגנטיים מתורבתים רומנטיים שגם ירוויחו יותר ממינימום. מהסוג שבחורות לרוב אומרות שבהם הן מעוניינות וכו נשארים עם היד של עצמם.

לא הבנתי אותך או שלא הבנת אותי? לא יודעת, זה משהו כזה שכנראה קיים רק במזה"ת ששורקים לבנות כמו לכלבים, וזורקים הערות מגעילות ומתחילים בצורה משפילה ודוחה וכשאומרים להם "לא" אז ישר "יאללה לכי מפה מי רוצה אותך יא דבה!" וכו'. אני לא יוצאת עם ערסים. אני נורא אוהבת חנונים. אבל זה לא העניין. הערסים תמיד יהיו שם ברחוב, בבאר, במעלית והם ימשיכו לגרום לי לרצות לשטוף את עצמי בחומצה מלחית מרוב גועל.

פורסם

כן ואם תנסי פעם לצחוק על האינטיליגיניציה שלהם <ככה הם אומרים את זה... קאפיש?>

תראי כמה שזה קורע מצחוק...

פורסם

תתקשר .. תתקשר.. יש מישהי בעולם האכזר הזה שרוצה שתעזור לה.. אני לא מאמין שאתה מקשיב לאנשים פה, מה הם כבר יודעים.

תתקשר.. ואם אתה יכול על הדרך להקליט את השיחה, להעלות ולינק..

9mil $$$ ??? רציני ? (ציצינג) - אני שוכר את the-rock "הקטן" וטס לשם היום! :cool2:

פורסם

לא הבנתי אותך או שלא הבנת אותי? לא יודעת, זה משהו כזה שכנראה קיים רק במזה"ת ששורקים לבנות כמו לכלבים, וזורקים הערות מגעילות ומתחילים בצורה משפילה ודוחה וכשאומרים להם "לא" אז ישר "יאללה לכי מפה מי רוצה אותך יא דבה!" וכו'. אני לא יוצאת עם ערסים. אני נורא אוהבת חנונים. אבל זה לא העניין. הערסים תמיד יהיו שם ברחוב, בבאר, במעלית והם ימשיכו לגרום לי לרצות לשטוף את עצמי בחומצה מלחית מרוב גועל.

כן את לא בדיוק האדם הנכון להטיף לו מוסר, אבל בכל מקרה סך הכל ניסיתי לציין שהתנהגותם של הערסים מעודדת ע"י בחורות שיוצאות עם ערסים. אבל אני מבין את הכאב שלך ערסים אומנם לא שורקים לי ברחוב אבל עדיין יש להם אלף דרכים לאמלל אותי.

פורסם

מאיזו בחינה אינני האדם הנכון להטיף למי מוסר? אני חושבת שאנחנו לא על אותו פרק.

תשאל כללללל בחורה, עזוב אותי, כל בחורה תגיד לך אותו הדבר - שנמאס לה ממבטים כאלו דוחים ושריקות ו"וווססססס" כזה דוחה, צפירות, "בואי בובה!" וכל זה. ויש שיגידו שזה בגלל שמתלבשים פרובוקטיבי אבל אני מתלבשת כמו בן רוב הזמן. זה לא משנה כי האנשים האלו יזילו ריר גם על ילדות בנות 11.

פורסם

באמת שאני לא מבין את הויכוח פה..

1. סימן שאת מסתובבת במקומות הלא נכונים! (יחי הסלקציה!!!) :xyxthumbs:

2. במעמקי הלב גם אישה מוחמאת משריקה של ערס.. ולא משנה מה!וזה ידוע!!!!! (מה לעשות שהאינטילגנציה שלהם שואפת ל-0 וזו דרך ההבעה שלהם.. אל תתיחסי וזהו)

3. נשים הן לא תמימות בכלל.. גם אתן דופקות מבטים.. ומילים.. .בדיוק כמו הגברים..

אבל מה לעשות אנחנו מודים שזה מטפח לנו את האגו.. ואתן מכחישות ..

פורסם

1. מותק, אני חיה במקום הלא נכון...

2. איכככ, לי זה לא מחמיא. זה גם לא מחמיא שקוראים לי "כוסית" ואני חושבת שבנות שזה מחמיא להן הן זולות וחסרות הערכה עצמית.

3. אתה עושה הכללה מאד גסה אבל גם כשזה קורה, זה, כמו שאמרת, מנפח לכם את האגו, אבל לנו זה לא, זה גורם לרבות מאיתנו להרגיש מאויימות (או במקרה שלי, נגעלות). אני חושבת שזאת המנטליות. בחו"ל זה לא קרה לי בחיים. אולי כי אין שם ערסים. :nixweiss:

פורסם

טוב.. רק לאמא ולחברה מותר לקרוא לי מותק.. (לא יפה לומר סתם)

1. את צודקת! אני חושב שגבר שצועק למישהי ברחוב כוסית הוא אידיוט חסר חוליות!

2. למזללך את לא מרגישה מאויימת את רק נגעלת .. אל תתיחסי וזהו ערסים הם כמו פינצרים רק נובחים לא נושכים.!

3. תאמיני לי שבאירופה וארהב לא חסר אנשים כאלה.. הם רק "בגוון" שונה..

4. את גם עושה הכללה.. ואני עדיין צודק גם אם חלקית

לילה טוב לכם.. ולפותח הנושא - זרוק את המכתב לסל (המיחזור) וחסל! :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים