עבור לתוכן

קלאב טראנס לBattleField 2. רעיון טוב או לא?

Featured Replies

פורסם

כמו שחלק ממכם יודעים אני יוצר מוסיקה כבר הרבה שנים...

בשבוע האחרון אין לי שום רעיון לטראק חדש אז חשבתי לעשות קלאב טראנס על המנגינה של BF2.

עשיתי כבר את הקטע של הפזמון בחפיפ כזה (שעה וחצי של עבודה) כנסו לכאן אם בא לכם לשמוע,תגידו אם בכלל זה רעיון טוב כל העניין הזה למה אני לא בטוח שזה יתפוס את תצומת הלב של הגיימרים כל כך...

http://unr.co.il/?aroom=540

תלחצו נגן על BattleField 2. יש שם עוד טראק שלי אם תרצו לשמוע (Space D)

פורסם

תוסיף לטראק במה

הוא חמוד כזה נחמד

מזכיר לי את 1942 חח BF

קיצר תוסיף נפח לטראק..

בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אחלה עבודה, הוא קצת ריק אבל חוץ מי זה הכול מעולה.

פורסם

ואי מגניב אחי.. באיזה תוכנה זה?

פורסם
  • מחבר

ואי מגניב אחי.. באיזה תוכנה זה?

Cubase Sx 3

פורסם

אממ ה BPM קצת איטי לסגנון... הגרוב מעט חזק מידי, יותר מידי דומיננטי בבלאנס... מה עם הייהט סגורים.. אבל בכללי בסדר, חוץ מזה שזה לא מעובד כי לא עיבדת את זה עדיין :P

אבל אחי... זה כל כך האתר הלא מתאים... יש פה מתענייני חומרה / משחקים, זה הכל בערך.

יש לך את o-zen.com (ישראלי), tranceaddict.com (בינ"ל) internetdj.com (גם)

פורסם
  • מחבר

אממ ה BPM קצת איטי לסגנון... הגרוב מעט חזק מידי, יותר מידי דומיננטי בבלאנס... מה עם הייהט סגורים.. אבל בכללי בסדר, חוץ מזה שזה לא מעובד כי לא עיבדת את זה עדיין :P

אבל אחי... זה כל כך האתר הלא מתאים... יש פה מתענייני חומרה / משחקים, זה הכל בערך.

אני יודע שזה לא ממש מתאים לפורום הזה אבל זה קשור למשחק אז חשבתי שאולי תיהיה איזה שהיא התעניינות.

פורסם

מי אתה שתהפוך את כל הגולשים כאן בפורום לכאלה חד-גונים? אתה באמת מאמין שאנשים פה אוהבים רק חומרה ומשחקים?

חוצפה.

פורסם

^^ ט'חח לך.

שיחשוב מה שהוא רוצה תעזוב אותו :screwy:

זאת דעתו.

פורסם

מי אתה שתהפוך את כל הגולשים כאן בפורום לכאלה חד-גונים? אתה באמת מאמין שאנשים פה אוהבים רק חומרה ומשחקים?

חוצפה.

לא התכוונתי לפגוע באף אחד, באמת :) אבל אתה חייב להסכים איתי, שאם הוא מחפש פורום עם אחוז גבוה מאוד של חובבי מוסיקה אלקטרונית ומפיקים, כדי לקבל כמות גדולה של פידבק, זה לא המקום...

פורסם

לא התכוונתי לפגוע באף אחד, באמת :) אבל אתה חייב להסכים איתי, שאם הוא מחפש פורום עם אחוז גבוה מאוד של חובבי מוסיקה אלקטרונית ומפיקים, כדי לקבל כמות גדולה של פידבק, זה לא המקום...

מסכים ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים