פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לפי מה שאני זוכר אמורים לקבל את זה בדואר הרגילבנתים לא קיבלתי בדואר הרגיל כלום אבל אני יבדוק יותר מאוחר באלקטרוני
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים לפי מה שאני זוכר אמורים לקבל את זה בדואר הרגילבנתים לא קיבלתי בדואר הרגיל כלום אבל אני יבדוק יותר מאוחר באלקטרוני כן, אחי. תבדוק. יש מצב צירפו לך כרטיס רשת למייל.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים חחח... אתה גדול.אני לא מרמז פשוט עבר מלא זמן אז חשבתי שאולי יש כבר כאלה שקיבלו.
פורסם 2007 באוקטובר 1118 שנים בדואר האלקטרוני לא היתה הודעה חדשה מהם אבל בישנה היה כתוב שזה ישלח בדואר רשום ככה שזה אמור להגיע בקרוב אם באמת שלחו ביום ראישון מה שלא יקרה אני יעדכןאני לא חושב שהאתר ינסה לרמות אותנו בנוגע להביט ניתן להם תזמן שלהם -לא צריך להיות לחוצים סתם
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים חבר שלי יכול להביא לי מחול את הכרטיס המדובר ב120 שח. כדאי? מאחר ולא זכיתי בהגרלה , האם הכרטיס כדאי?תודה לעונים.
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים למי שהתענייןglobal@globaltech.co.il to GLOBAL TECH <global@globaltech.co.il> date Oct 14, 2007 4:56 PM subject כרטיס רשת אלחוטי של ABIT שלום לכם זוכים יקריםהכרטיסים נשלחו אליכם היום בדואר 14.10.2007מצטערים על האיחור במשלוח ומקווים שתהנו מהמוצרלמוצר יש אחריות של שנתיים ובכל תקלה נשמח לעזור מול מערכת שירות הלקוחות שלנו במייל global@globaltech.co.il בברכה
פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה גדול. חברה, תודה על חוש ההומור.. אתה אחלה. אוהב אותכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.