פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני בכלל לא זכיתי.[br]פורסם בתאריך: 24.09.2007 בשעה 22:57:44נכון שאני ממש מבואס שלא זכיתי בכלום, אבל גם לא נראה לי שמישהו באמת זכה.האם מישהו קיבל בכלל את הכרטיס?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים נכון שאני ממש מבואס שלא זכיתי בכלום, אבל גם לא נראה לי שמישהו באמת זכה. האם מישהו קיבל בכלל את הכרטיס? אתה צודק, עבדנו על כולם!!! חה חה חה!!! מגיע לכם!! תמימים!! נו באמת.. :
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים ציפיתי לתגובה כזו מסגל האתר. אבל בת'כלס, עוד לא שמעתי על מישהו אחד שקיבל את הכרטיס.עריכה: וקיבלת? ממש קיבלת מוצר?אם כן, אני מתנצל.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מייל שקיבלתי היוםglobal@globaltech.co.il to GLOBAL TECH <global@globaltech.co.il> date Sep 30, 2007 2:17 PM subject כרטיס רשת אלחוטי של ABIT שלום לכם זוכים יקריםשמחים אנו להעניק לכם את כרטיס הרשת של ABIT בממשק PCIEהכרטיסים יצאו אליכם בדואר רשום לאחר חג הסוכותפרטיכם המלאים יוסרו מהמערכת לאחר החלוקה ולא יעשה בהם כל שימוש!!!נשמח לראותכם כלקוחות מרוצים של מוצרי ABIT בעתידתודה רבהותתחדשו
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים עריכה: וקיבלת? ממש קיבלת מוצר?לא, קיבלתי קופסא עם פתק "חחחח עבדנו עליך"מה נראה לך?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים "הכרטיסים יצאו אליכם בדואר רשום לאחר חג הסוכות"מה הכוונה "יצאו"? יצאו בעבר או יצאו בעתיד?בקיצור, אם מישהו יקבל תגיבו פה.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים "הכרטיסים יצאו אליכם בדואר רשום לאחר חג הסוכות"מה הכוונה "יצאו"? יצאו בעבר או יצאו בעתיד?בקיצור, אם מישהו יקבל תגיבו פה.כבר נגמר חג הסוכות? לא.כלומר, לאחר חג הסוכות.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים פרטיכם המלאים יוסרו מהמערכת לאחר החלוקה ולא יעשה בהם כל שימוש!!!למה היה חשוב לציין את זה...?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אני לא יודע עם להאמין למשפט הזה או לאמה שכן אם הם באמת לא ישלחו אחרי זה JUNKMAIL אני ירגיש שהם שיחקו אותהשהם לא משתמשים בפרטים שלנו להציף אותנו בחומר פירסומי
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים כבר נגמר חג הסוכות? לא.כלומר, לאחר חג הסוכות.לא לא נגמר אנחנו בהמצע -עוד כמה ימים יגמר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.