פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים ברכות לכל הזוכים. כאן המקום גם להגיד תודה לאור כרמי, מנהל הפורומים עד לתחילת החודש, שדאג לזה שחברי הפורום הקבועים, אלו שיש להם מספיק הודעות כדי להראות שהם עוזרים לאחרים וגם שמרו על החוקים והמשתמש שלהם לא הורחק, יזכו כמו שמגיע להם לסיכוי כפול ומשולש בהגרלה הזו. ובהחלט זה ימשך, ככה ששווה לשמור את המשתמש שלכם נקי, אנחנו דואגים לצ'פר את התורמים וגם להגיד תודה לספונסרים שתרמו את הפרסים - גלובל-טק היבונית של abit, וחברת abit העולמית עצמה שנכסה השנה לשוק הרשתות והתקשורת. אז תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים ^^עכשיו יקפצו כל אלה שלא זכו ויגידו בגלל שהם מגיבים גבוהים הגיעה להם יותר, ויש חלק שלא מגיבים גבוה
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים ברכות לכל הזוכים. כאן המקום גם להגיד תודה לאור כרמי, מנהל הפורומים עד לתחילת החודש, שדאג לזה שחברי הפורום הקבועים, אלו שיש להם מספיק הודעות כדי להראות שהם עוזרים לאחרים וגם שמרו על החוקים והמשתמש שלהם לא הורחק, יזכו כמו שמגיע להם לסיכוי כפול ומשולש בהגרלה הזו. ובהחלט זה ימשך, ככה ששווה לשמור את המשתמש שלכם נקי, אנחנו דואגים לצ'פר את התורמים וגם להגיד תודה לספונסרים שתרמו את הפרסים - גלובל-טק היבונית של abit, וחברת abit העולמית עצמה שנכסה השנה לשוק הרשתות והתקשורת. אז תודה. בואו נגיד הזוכים והלא זוכים בפה אחד תודה רבה, על הגרלות כאלה צריך לדעת להגיד תודה ולא חשוב אם זכיתם ולא!!!!! אז תודה רבה לכולם!!! :jump:
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים תודה רבה לכולם באמת על כל העבודה הקשה שהם משקיעים באתר, ומכובן למעניקי הפרסים, לספונסרים, ליבואנים ומי לא. ממש משקיעים פה בכל המשתמשים
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים חחחח אז כדאי מאוד שתתחיל להתסגר בתוך בונקר עופרת.אתה מוקף בקרינה 24/7 חביבי.
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מעניין אם ליבואנית יש תוכניות לגבי הפרטים שנשלחו אליהם (היי, זה בכל זאת צד שלישי)
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים אגב עוד שימוש חוץ מרשת ביתית זה לגלוש על האינטרנט של השכנים אפשר לקלוט מהבית שלי 6 רשתות בערך עם קליטה סבבה, 3 מהם לא מאובטחות... שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אל תגלה לשכנים את הסוד למזלי אני גר בשכונה שכאשר אני סורק תאזור אני מגלה כ 20 רשתות מבינהם כחצי לא חסומות :lol: :lol: :lol: מה זאת אומרת רשתות "לא מאובטחות"? איך אפשר לבדוק אם רשת מאובטחת או לא? ואם הבנתי נכון, זה מתייחס רק לרשת, לא לאינטרנט בחיבור יחידני, הלא כן? ומשהו נוסף, מישהו יודע מה הרדיוס קליטה של הכרטיס רשת הזה? חחחח אז כדאי מאוד שתתחיל להתסגר בתוך בונקר עופרת. אתה מוקף בקרינה 24/7 חביבי. נכון, כל דבר פולט קרינה, אבל המינון שונה בין כל פריט ופריט. איפה שאפשר להימנע מחשיפה לקרינה, אז למה לא?
פורסם 2007 בספטמבר 1818 שנים מעניין אם ליבואנית יש תוכניות לגבי הפרטים שנשלחו אליהם (היי, זה בכל זאת צד שלישי) איזה "פרטים" בדיוק נשלחו אליהם? הם קיבלו את הכתובת למשלוח, בדיוק כמו שאתה מוסר לכל חנות שאתה מזמין ממנה מוצר כלשהו.. אוי לא.. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.