עבור לתוכן

מי שזכה בהגרלה על כרטיס רשת ABIT

Featured Replies

פורסם

לא ציפיתי לזכות אבל וואו......... לא זכיתי!!!!

• תגובות 183
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברכות לכל הזוכים.

כאן המקום גם להגיד תודה לאור כרמי, מנהל הפורומים עד לתחילת החודש, שדאג לזה שחברי הפורום הקבועים, אלו שיש להם מספיק הודעות כדי להראות שהם עוזרים לאחרים וגם שמרו על החוקים והמשתמש שלהם לא הורחק, יזכו כמו שמגיע להם לסיכוי כפול ומשולש בהגרלה הזו.

ובהחלט זה ימשך, ככה ששווה לשמור את המשתמש שלכם נקי, אנחנו דואגים לצ'פר את התורמים :)

וגם להגיד תודה לספונסרים שתרמו את הפרסים - גלובל-טק היבונית של abit, וחברת abit העולמית עצמה שנכסה השנה לשוק הרשתות והתקשורת.

אז תודה.

פורסם

^^

עכשיו יקפצו כל אלה שלא זכו

ויגידו בגלל שהם מגיבים גבוהים הגיעה להם יותר, ויש חלק שלא מגיבים גבוה

פורסם

ברכות לכל הזוכים.

כאן המקום גם להגיד תודה לאור כרמי, מנהל הפורומים עד לתחילת החודש, שדאג לזה שחברי הפורום הקבועים, אלו שיש להם מספיק הודעות כדי להראות שהם עוזרים לאחרים וגם שמרו על החוקים והמשתמש שלהם לא הורחק, יזכו כמו שמגיע להם לסיכוי כפול ומשולש בהגרלה הזו.

ובהחלט זה ימשך, ככה ששווה לשמור את המשתמש שלכם נקי, אנחנו דואגים לצ'פר את התורמים :)

וגם להגיד תודה לספונסרים שתרמו את הפרסים - גלובל-טק היבונית של abit, וחברת abit העולמית עצמה שנכסה השנה לשוק הרשתות והתקשורת.

אז תודה.

בואו נגיד הזוכים והלא זוכים בפה אחד תודה רבה, על הגרלות כאלה צריך לדעת להגיד תודה ולא חשוב אם זכיתם ולא!!!!! אז תודה רבה לכולם!!! :jump: :jump:

פורסם

תודה רבה לכולם באמת על כל העבודה הקשה שהם משקיעים באתר, ומכובן למעניקי הפרסים, לספונסרים, ליבואנים ומי לא.

ממש משקיעים פה בכל המשתמשים :)

פורסם
  • מחבר

מתי יגיעו הכרטיסים?

פורסם

מזל טוב לזוכים ...אני עדיין מחובר בחוט ...(מפחד מקרינה)

פורסם

חחחח אז כדאי מאוד שתתחיל להתסגר בתוך בונקר עופרת.

אתה מוקף בקרינה 24/7 חביבי.

פורסם

מזל טוב לכולם...

פורסם

מה איתי ?

פורסם

מה איתך? :screwy: (שאלות מטומטות מניבות תשובות מטומטמות)

פורסם

מעניין אם ליבואנית יש תוכניות לגבי הפרטים שנשלחו אליהם (היי, זה בכל זאת צד שלישי) :screwy:

פורסם

אגב עוד שימוש חוץ מרשת ביתית זה לגלוש על האינטרנט של השכנים :smile1:

אפשר לקלוט מהבית שלי 6 רשתות בערך עם קליטה סבבה, 3 מהם לא מאובטחות...

שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

אל תגלה לשכנים את הסוד

למזלי אני גר בשכונה שכאשר אני סורק תאזור אני מגלה כ 20 רשתות מבינהם כחצי לא חסומות :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

מה זאת אומרת רשתות "לא מאובטחות"? איך אפשר לבדוק אם רשת מאובטחת או לא?

ואם הבנתי נכון, זה מתייחס רק לרשת, לא לאינטרנט בחיבור יחידני, הלא כן?

ומשהו נוסף, מישהו יודע מה הרדיוס קליטה של הכרטיס רשת הזה?

חחחח אז כדאי מאוד שתתחיל להתסגר בתוך בונקר עופרת.

אתה מוקף בקרינה 24/7 חביבי.

נכון, כל דבר פולט קרינה, אבל המינון שונה בין כל פריט ופריט.

איפה שאפשר להימנע מחשיפה לקרינה, אז למה לא?

פורסם

מעניין אם ליבואנית יש תוכניות לגבי הפרטים שנשלחו אליהם (היי, זה בכל זאת צד שלישי) :screwy:

איזה "פרטים" בדיוק נשלחו אליהם?

הם קיבלו את הכתובת למשלוח, בדיוק כמו שאתה מוסר לכל חנות שאתה מזמין ממנה מוצר כלשהו.. אוי לא.. ::)

פורסם

הכוונה לכל מיני פרסומות בדואר למשל. סתם מחשבה..

נ.ב, ברכות לזוכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים