פורסם 2007 באוקטובר 1418 שנים יאבל, D0ri ו-chenrp - קיבלתם אזהרה על ספאם. אם זו האזהרה השלישית שלכם תושעו/תורחקו לפי החלטת מנהלי הפורומים.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר מקפיץ SORRY , שאלתי באימייל אתה חברה מתי זה יגיע אלינו , הוא אמר "יום-יומיים זה אצלך" הוא כתב לי את זה ב17 , מישהוא קיבל?ויש לי עוד שאלה , יש לי חריץ X16 מיותר , אני מעדיף לחבר את הכרטיס אליו מבחינת קירור וסירקולציה , זה אפשרי לחבר את הX1 לX16 ?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אתה יכול גם לנסוע בטנק ברחובות תל אביב...מבחינה פיזית אבל הטנק לא יעבור....מקווה שהבנת..למקרה שלא. אז לא אי אפשר.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים כל מי שעוד לא קיבל את הפרס מתבקש להגיב למייל על הודעה הזכיה שהוא קיבל מאיתנו ולציין במפורש על כך שהפרס עוד לא הגיע ואנחנו נדאג לסייע לו.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים גם אני עוד לא קיבלתי.אבל אני לא חושב שיש צורך 'לחשוש' כי אני רואה שגם אף אחד אחר לא קיבל. (אם מישהו היה מקבל הוא היה אומר אני משער)כנראה יש עיקוב עם הדואר.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אני לא קיבלתי , שלחתי גם אי מייל , ובקשר לשאלה שלי אם אפשר לשים את כרטיס הX1 בX16 , אז , זה יותר כמו לשים קטנוע על מנחת של שדה הרצל , זה יעבור עם הרבה מקום מיותר
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גם אני עדיין לא קיבלתי..americium , יש צורך לשלוח את המייל או לחכות עד שמישהו יגיב שהוא קיבל?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גם לא קיבלתי תאמת לא מבין אותם ביכלל חשבתי שהם רוצים לעשות רושם טוב אלינו ???
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני מצרף את תגובת נציג גלובל-טק שקיבלתי הרגע:"איתי שלום לךיום ימיים הכרטיסים אצלם חלק נשלחו חלק באריזה מוכנים אך מחכים להישלח בדוארמכיוון שאני חולה כבר כמה ימים לא טופל הנושא הזה ובהעדרי אין לאף אחד את הרשימה של הזוכים העברתי אותה היום ומקווה שמה שעדיין נישאר 20-25 כרטיסים שלא יצאו מקווה שיצאו כבר היום בבוקר ואם לא מחר בבוקר אני אשוב לעבודה ואדאג שישלחו first thing in the morningאם בעוד יומיים מי מהזוכים לא קיבל את הכרטיס אשמח אם תצרו איתי קשר ולעזור בנושא נ.בהרבה מכתובות הזוכים לא מעודכנות כראוי חסר מיקוד או לא ברור מה מספר הבית ומה מספר הדירה ככה שאני מקווה שלא נוצרו טעויות מיותרות"אני לא רוצה להיות קרציה, במיוחד לא שנותנים לי ככה משהו בחינם, אבל שלחתי מייל בכל זאת כי חשבתי אולי הכתובת שלי שגויה או משהו כזה וצריך לדבר איתם.מה שכתוב למעלה זו התשובה על המייל ששלחתי..סבלנות חברים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.