עבור לתוכן

באיזה גיל פצעי בגרות נעלמים?

Featured Replies

פורסם

שלום,כבר נמאס לי לקום כל בוקר ולפוצץ אותם,עוד מעט אני בן 18 ורציתי לשאול מתי הפצעים נעלמים סופית?

תודה

• תגובות 33
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תפוצץ..זה יהיה יותר גרוע !

תנסה לטפל בזה...ותנסה לעשות דיאטה חסרת שוקולד...זה הכל .

בקשר לגיל : אני מניח שבסביבות 21 .

פורסם

האמת אמרו לי שזה נגמר כשמתחילים לקיים מערכת יחסים קבועה וההורמונים נרגעים...

ובקשר לפצעים - שים ליאוכתיאול (או בשם אחר - ליכטמול) על כל הפנים לכמה שעות ותוריד, ככה כמה ימים, זה ישפיע תוך פחות משבוע! זה מזה עוזר (ועולה רק 14 שקל בבית מרקחת!).

פורסם

אני בן 18 ו4 חודשים ואין לי שום פצעי בגרות נעלמו לי בגיל 16 וחצי -17

לי עזר למרוח מיץ לימון על הפנים...תצחקו תצחקו סבתא שלי אמרה לי לעשות ככה וזה עוזר באחריות...לא בהוקוס פוקוס אבל עוזר תוך יום-יומיים יש שיפור..לפחות אצלי היה ככה....לימון רגיל לסחוט קצת לקחת עם האצבע ולמרוח

פורסם

לי דווקא יש איזה קרם מוזר..

עם חשוב לך אז אני אברר תשם אבל אני משתמש בו כבר שבועים והוא עוזר המון !

פורסם

שים אלכוהל לחיטוי זה שורף בטירוף לאיזה 20 שניות, וזה מוריד שים כל עום לפני המקלחת (לפני(

פורסם

יש כול מיני...יש גם איזו משחה שאחותי הקטנה עכשיו מישתמשת בה..."אקנהמיצין" משהו טוב דווקא זה עוזר לה אבל זה לפצעים נקודתיים אני חושב לא לכול הפנים...תשמע לי שים לימון על הפנים כול לילה לפני השינה וזה יעזור לך...אתה יכול להשים גם במשך היום אם אתה בבית ואין חבים שצריכים לבוא או משהו למרות שבכלל לא רואים את זה על הפנים אחרי שזה מיתייבש

פורסם
  • מחבר

יש לי גם משכה אבל זה מוריד כמה ויום אחרי באים כפול פצעים.

פורסם

אני אחזור תשים אלכוהול ספיריט סליציל (תכלס זה אותו דבר) כל יום, זה מריחה של שניה על כל הפנים, זה לא נשאר (אלכהול ידוע בהתנדפות שלו)

לא מרחים את זה, וזה מעיף את הפצעים שיש לך וגם גואם לכך שלא יגיעו לך חדשים, כל המשפחה שלי התשתמשה בזה וכנעט ולא היה לנו

שום פצעים...

פורסם

אם המצב גרוע ממש אחרי גיל 18 תלך לרופא בצהל ותבקש טיפול בקרוטן (כמו קרוטן אבל הצבא שלנו עובד עם רקוטן) ותוך טיפול של 4-5 חודש תיפתר הבעיה לתמיד....

ואפשר גם רקוטן לפני הצבא אבל זה בערך 120 שקל לחודש....

כן, זה זין כי בחודש השני והשלישי אתה מפוצץ חצקונים, ואסור לך להיות בשמש, אז עושים את זה בחורף בדרך כלל. אין אלהוכול, אז באסה.

אבל אחרי זה זה עובר ולא חוזר לעולם!

פורסם
  • מחבר

אין לי המון חצ'קונים פשוט יש לי על המצח המון אבל אני מסתיר אותם עם השיער מואה מואה.

אבל בכל זאת זה משגע.

פורסם

פעם מאתיים תמרח אלכוהול רפואי, זה הכי פשוט.

כך צמרגפן תשפוך עליו קצת (אחרת זה באמת ישרוף לך) וזהו זה..

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה פעם.

פורסם

על ללכת לרופא שמעת ? :s07:

שמע אני בן 14, יש לי פיצעונים אומנם לא המון אבל הלכתי פעם לרופא כי כאבה לי הבטן ואז בלי קשר שאלתי אותו מה לעשות

עם הפנים והוא נתן לי מרשם לאיזה תרופה (אני לא בטוח שחייבים מרשם) בשם CLEEREX, אם אני שם אותה 3 פעמים ביום למוחרת יש הרבה (!) פחות.

פורסם

עוד משהו השיער הארוך גורם לזה!!!

תסתפר ותוך יומיים שלושה כל המצח ישתפר משמעותית!!!

ויש משחה מצוינת: "HOLY LAND COSMETICS- DOUBLE ACTION"

מצוין ומוריד תוך יום, שמים את זה בלילה ומחר אתה נקי,

בהתחלה בחצי דקב הראשונה שורף ואחרי זה כבר לא.

בהצלחה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים