עבור לתוכן

SAMSUNG 226BW כן, אני יודע שזה חרוש

Featured Replies

פורסם

קניתי את המסך מוואלה שופס במכירה פומבית, התקשרתי למרכז מכירות שלהם ושאלתי אותם על הפאנל, הם אמרו לי שאין אפשרות לבדוק איזה פאנל מגיע וזה מגיע כחבילה אחת, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם וכאשר שהמסך יגיע אליי ואני לא יהיה מרוצה מהפאנל (רק S ירצה אותי) אז כדאי להחזיר את המסך לחיון ולקחת כסף? אמרו לי שעד 14 יום הם יחזירו לי את הכסף, תודה לעוזרים..

פורסם

לדעתי-לא.

תקנה את המסך, תראה את התמונה, אם אתה רואה שהוא בסדר ומתאים לך תשאיר. אם לא מתאים לך תחזיר

פורסם

קניתי את המסך מוואלה שופס במכירה פומבית, התקשרתי למרכז מכירות שלהם ושאלתי אותם על הפאנל, הם אמרו לי שאין אפשרות לבדוק איזה פאנל מגיע וזה מגיע כחבילה אחת, עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם וכאשר שהמסך יגיע אליי ואני לא יהיה מרוצה מהפאנל (רק S ירצה אותי) אז כדאי להחזיר את המסך לחיון ולקחת כסף? אמרו לי שעד 14 יום הם יחזירו לי את הכסף, תודה לעוזרים..

את השאלות היית צריך לשאול לפני שקנית והיינו אומרים לך שמדובר בפאנל TN כי כל מסכי ה 22" באים עם פאנל TN.

אם לא ראית קודם את המסך בפעולה לך לראות אותו מהר לפני שתקבל אותו.

אם מצא חן בעיניך אז לך על זה.

אם לא יוצא לך לראות את המסך שקול לבטל ולקחת מסך כגון הדל 2007 20".

יש סיבה למה מסכי 22 הם כל כך זולים.

פורסם

שלום

גם אני קניתי את המסך שלי במכירה פומבית וגם אני שאלתי אותם את אותם שאלות וקיבלתי את אותם תשובות. לפני כמה ימים קיבלתי את המסך וסקרן אותי לדעת איזה פאנל יש לי אז פתחתי את המכסה מאחור. להפתעתיי קיבלתי "S" .

דרך אגב אכלה מסך אבל רצוי לחבר עם יציאת DVI אחרת יש ריצודים.

פורסם
  • מחבר

שלום

גם אני קניתי את המסך שלי במכירה פומבית וגם אני שאלתי אותם את אותם שאלות וקיבלתי את אותם תשובות. לפני כמה ימים קיבלתי את המסך וסקרן אותי לדעת איזה פאנל יש לי אז פתחתי את המכסה מאחור. להפתעתיי קיבלתי "S" .

מאיזה אתר קנית את המסך? לפני כמה זמן? ואם אפשר לדעת בכמה קנית אותו? תודה מראש.

פורסם

שלום

לא יכול להיות S-IPS

פורסם

^

הבחור התכוון ליצרן הפאנל .

לא לסוג הפאנל .

פורסם

באמת ?! פעם ראשונה ששמעתי שבארץ יש S,בד"כ זה C אן A

בכל מקרה,לי יש את הC ואני מאוד מרוצה,אם השגת את המסך במחיר טוב אתה יכול להתפשר גם על C

פורסם

S זה SAMSUNG?

בכל מקרה עדיין מדובר בפאנל TN אז מה זה משנה?

פורסם

קניתי אותו מהאתר p1000 במחיר של 1500 ש"ח. זה לא משנה מאיזה אתר אתה קונה בסופו של דבר מי שמספק לך את המסך היא חברת חיון.

כמה אתה שילמת? כדי לדעת איזה פאנל יש לך עליך לפתוח את המכסה מאחורה ( 6ברגים) . יש אתר שמסביר......[br]פורסם בתאריך: 18.09.2007 בשעה 06:47:50

קיבלתי את הפאנל יום לפני ראש השנה וההזמנה הייתה ב 26 לאוגוסט
פורסם

קניתי אותו מהאתר p1000 במחיר של 1500 ש"ח. זה לא משנה מאיזה אתר אתה קונה בסופו של דבר מי שמספק לך את המסך היא חברת חיון.

כמה אתה שילמת? כדי לדעת איזה פאנל יש לך עליך לפתוח את המכסה מאחורה ( 6ברגים) . יש אתר שמסביר......[br]פורסם בתאריך: 18.09.2007 בשעה 06:47:50

קיבלתי את הפאנל יום לפני ראש השנה וההזמנה הייתה ב 26 לאוגוסט

מה פתאום,לא צריך שום ברגים.

צריך רק להוציא את הכיסוי , יוצא בקלות ,בלי שום בורג

ולעניין המחיר,אין לך שום סיבה לדאגה,זה מחיר מעולה גם לפאנל C.

אני הוצאתי אותו ב1550

פורסם

מה פתאום,לא צריך שום ברגים.

צריך רק להוציא את הכיסוי , יוצא בקלות ,בלי שום בורג

ולעניין המחיר,אין לך שום סיבה לדאגה,זה מחיר מעולה גם לפאנל C.

אני הוצאתי אותו ב1550

מה זה משנה מי יצרן הפאנל אם זה עדיין פאנל TN גרוע?

המחיר אכן זול לגודל מסך כזה אבל מה עם האיכות?

פורסם

כיוון שסמסונג קיבלו הרבה תלונות על העניין של הפאנלת, הם הפסיקו לציין את סוג הפאנל על גבי המדבקה בגב המסך. במסכים החדשים יותר, על מנת לדעת איזה פאנל יש, עליך לפתוח את המכסה מאחןר ( ע"י 6 ברגים) ולראות איזה פאנל יש לך מהמדבקה בפנים.

יש אתר שמסביר וזה ממש פשוט

פורסם

וזה לא משנה! TN זה TN.

בגלל התלונות סאמסונג רושמת על כל המסכים S בחוץ, כמו שנאמר תאלץ לפתוח את המסך בשביל לבדוק באמת.

פורסם

כיוון שסמסונג קיבלו הרבה תלונות על העניין של הפאנלת, הם הפסיקו לציין את סוג הפאנל על גבי המדבקה בגב המסך. במסכים החדשים יותר, על מנת לדעת איזה פאנל יש, עליך לפתוח את המכסה מאחןר ( ע"י 6 ברגים) ולראות איזה פאנל יש לך מהמדבקה בפנים.

יש אתר שמסביר וזה ממש פשוט

וואלה ?! לא ידעתי.

אתה יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר הזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים