עבור לתוכן

מסיפור האימה: על תרנגולות ועצי תפוזים (תמונות כלולות).

Featured Replies

פורסם

הם יכולות לעוף. בד"כ לכמה עשרות סנטימטרים גובה ולא יותר, אבל תשימו לב שהתרנגולות האלה קטנות יחסית, אולי ככה הם יכלו לעוף יותר גבוה. זה ההסבר היחיד שאני מוצא לזה, אבל בכל מקרה העניין הזה באמת UBER מסתורי. עד שיתברר העניין, יש לי רקע חדש לשולחן העבודה ;D

עריכה - במחשבה שנייה, אולי התרנגולים/ות שיחקו יותר מדי Impossible Creatures :idea:

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם עשו OC למערכת התעופה שלהם? חי חי,זה דפקה יכול להיות אמיתי?

פורסם
  • מחבר

הם עשו OC למערכת התעופה שלהם? חי חי,זה דפקה יכול להיות אמיתי?

כן כן! הלכתי אתמול עם ידידה שלי לטייל טיפה בערך בשעה 9. כשעברתי ליד העץ היא ציינה שהיא ראתה פעם שיש שם תרנגולות שיושנות על העץ. התקרבנו וכך היה הדבר. במקרה הייתה לי מצלמה דיגיטאלית, אז צלמתי את זה ופרסתי את זה מייד כשחזרתי.

אני לא יודע. אמא שלי אמרה לי שיכול להיות דבר כזה. כל שאר האנשים אמרו שהתרנגולות משוגעות.

פורסם

משהו הפחיד אותם והם טיפסו על עץ! מה מוזר?!?

אבל שמע משהו באמת מוזר...

כמו כמעט כל יום שבת הטסתי את הטיסן שלי בשדה מאחורי הבית (במושב), ותמיד אני טס ליד העצים ורודף קצת אחרי

עורבים וציפורים אחרים, היום אחרי שעשיתי FLYBY ליד העצי פקאן, הם התחילו לרדוף אחרי הטיסן! וניסתי להתחמק ואיזה

7 עורבים המשיכו לרדוף! הם עצבו אותי אחרי כמה לופים באוויר וגז ממש חזק בטיסן!

פורסם

משהו הפחיד אותם והם טיפסו על עץ! מה מוזר?!?

מה מוזר פה?? זה ממש לא הסביבת מחייה הטבעית שלהם, פלוס העובדה שבניגוד לציפורים אחרים הם בקושי יכולים לעוף (יותר בכיוון של קפיצה גבוהה) בגלל שהשרירים אצלהם, שמשמשים ציפורים לתעופה, חלשים.

פורסם

יש להם כנפיים? אבולוציה עשתה את השאר, אתם רואים תרנגולות מדור חדש, בעלי יכולות OC משופרות וכו'.

פורסם

אבל בכל זאת הן יכולות לעשות את זה. כנראה אחת מהן עלתה על הסטארט-אפ הזה שנוח יותר לגור על העץ וכולן עברו דירה

פורסם

אני חושב שיש לי פתרון לתעלומה.

דבר ראשון תרנגולות יכולות לעוף, מטר וחצי בערך ולפעמים יותר וכמו כן הן גם יכולות לקפץ מענף לענף.

הסיבה שלהם להיות על העץ היא כמובן כדי לאכול את הפרי.

וזהו זה.

פורסם

זה פשוט חברת חשבל בעה לתקן בעיה בזמן שחברת החשמל עלתה אל החשמל אם הסולם התרנגולות המורדות קפצו אליו שרטו אותו הוא נפל

ואז הם עלו מהסולם לעץ ומאז הם לא יכולים לרדת.חחחח.

פורסם
  • מחבר

עוד הנחות יסוד: זה לא חד פעמי שהן על העץ הזה. ידידה שלי, שספרה לי על זה ראתה אותן ביום אחר. העץ בכלל לא נמוך יש לפחות 2 וחצי מטר גובה.

אני משער שלעולם לא נדע את הפיתרון לתעלומה המסתורית הזאת.

בכל מיקרה אני חושב שאני אמכור את התסריט לX Files תצפו לפרק ה Bat-Chiken

ta ta ta!!!

מה שכן אני אלך מחר למקום ההוא ואראה איפה התרנגולות נמצאות בסביבת המחייה הרגילה שלהן. אני אצלם את העץ ההוא באור יום.

המשך יבוא... TA TA TA!!!

פורסם

התרנגולות גרות על עצים ובנתיים מתכננות לכבוש את העולם אשר חושב שהן בכלל נמצאות בלול - בקרוב בבתי הקולנוע

איזה סיפור עשינו מכמה תרנגולות ::)

פורסם

כל הסיפור הזה מזכיר לי את הסרט (אנימציה) המעולה "מרד התרנגולים"... :lol:

פורסם

לסרט הבא יקראו:

מרד התרנגולים.

העלילה:בנתיים בישראל יש מיתקפה אם עירק ובשקט התרנגולות מתכננות קרן לייזר וסערה של סקדים (Scud Storm,UplinkCannon)

ואחרי שהם יבנו הכול על העץ הם ישמידו את כול העולם ויהפכו אותם לתרנגולות.

;D ;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

או שמה התרנגולות השפיעו על אלי הגשם וממש בקרוב יצא הסרט "המבול 2: חה חה, אתם מתים".

התרנגולות מצאו דרך להמלט ומהאסון ע"י טיפוס על עץ הדר בגובה 2 מטרים שיתן להם מחסה טבעי מפני אמא טבע.

כל ישראל והעולם דרוכים לקראת מסע הריגול שלי To the mother land of the wierd creators from planet known as chikenia.

פורסם

אני אומר לכם, הם יודעים משהו שאנחנו לא... כמו שביל גייטס קנה אי בודד לפני המילניום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים