פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים היי,יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה?אופיר
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים למה לא? יש המון תוכנות שנוצרו בשביל שולחן עבודה מרחוק...VNC Real לדוגמא תוכנה ממש קלה, [במשקל] ונוחה להבנה.....יש גם את Radmin...ויש גם את של Symantec שחכתי איך קוראים לה.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים לתוכנה של סימנטק קוראים 'פיסיאניוור' (ותסלחו לי על העצלות לכתוב את זה באנגלית).בשביל שליטה מרחוק אני ממליץ על Log Me In
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים logmein לאן? למחשב שנמצא 10 ס"מ לידו?TS עובד מעולה ברשת, מאפשר שיתוף כוננים, clip board וכל דבר אחר כמעט.
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר וכדי להתקין את כל התוכנות האלו אני אצטרך מסך לשולחני כדי לראות מה אני עושה, נכון? רק אח"כ אני אוכל להתחבר.וחוצמזה, איך אני אדע מה ה IP של השולחני כדי להתחבר אליו מלכתחילה ללא מסך?תודה, אופיר
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים logmein לאן? למחשב שנמצא 10 ס"מ לידו? TS עובד מעולה ברשת, מאפשר שיתוף כוננים, clip board וכל דבר אחר כמעט. צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.