פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מזל טוב שתמשיך לעזור ואיך אתה רוצה שמישהו יפתח עליך דיון ב8 בבוקר :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: (לא קשור חחח) ;D 8) ??? : :-[ :-[ :-X :-\ :-* :'( :s05: :biggrimjackbox: :biggrimjackbox:
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מזל טוב! הגיל שלך ב HWzone הוא 2.66 שנים בערך. ומה הגיל האמיתי? זה כמו לשבת שנתיים וחצי ולכתוב רק הודעות אוי אוי.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים זה כמו לשבת שנתיים וחצי ולכתוב רק הודעות אוי אוי. זה יוצא כ-18 הודעות ליום, כל יום כולל שבתות ומועדים עריכה: האמת, אם אתה יושב שם ב-TMS ועונה פה בפורום זה רווח נקי לכולם... גם נחשב לך שעות עבודה נטו וגם כל שוכני הפורום מרוויחים ידע ועצה טובה.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר חחח אפשר לחשב את זה גם ככה..ואני לא יושב ב-TMS כי זו לא העבודה שלי..אני בכלל מסתובב לי בין עסקים ככה שאת כלההודעות אני עושה אחרי העבודה מהבית..
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים ומשלמים לך על זה שעות נוספות ? מה, אנחנו לא "עסק"? סחתיין על ההשקעה וההתמדה ושוב - מז"ט ענק (ועוד לא אמרת בן כמה אתה!).
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים ניצב ****, מזל טוב :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.