פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר וואלה אל תשאלו, בסוף איפה אני? בחיל רפואה, מקצוע: בוחן יומייות מ-8:00 עד 17:00 המקצוע שלי בוחן זה בעצם בדיקת מכשירי רפואה אם הם תקינים, אם לא אז לשלוח לתיקון. ( אפילו אני לא מתקן ) אה ואני לא עושה שום קורסים בסוף.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים קודם כל נתחיל מזה שהמקום שאליו זימנו אותך אליו זה בסך הכל יחידת מעברגם אני הגעתי לשם אחרי טירונות וידעתי שאני אמור לשרת בצריפין ומשם די שלחו אותי לצריפיןבעיקרון לפי מה שאני מנחש אתה תשרת או במקרפ"ר (מפקדת קצין רפואה ראשי) בתה"ש (תל השומר) או במש"א 7000 בתה"ש או אפילו בבסיס שאני נמצא בו בצריפין למרות שאני לא בטו חשיש לנו קשר לרפואה
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים אני לא יודע ממה אתה שמח...קיבלתי תפקיד וואחד בלאיאולי בהתחלה זה נראה לך מלהיב...אבל עם מה תצא מהצבא?אתה אפילו לא מתקן אותם!
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים הרוב משתחררים מהצבא בלי כלום. רוצה מקצוע? לך לחיל החימוש או ליחידת מחשוב. אז תצא עם מקצוע.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מחבר אני במקרפ"ר, ואני לא ממש שמח על התפקיד. ( אני רוצה להיות במודיעין )
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים למעט מקצועות רציניים כמו רופא, חילוץ והצלה ברמת 669, אולי גם ממר"ם , לאף אחד לא אכפת מה עשית בצבא, זה לא נחשב לכלום באזרחות.
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים מה אתה אומר...לך תסתכל ביום שישי במודעות דרושים...ונכון הרוב משתחרר בלי כלום.כי הם לא השקיעו בי"ג י"דאבל אם כבר השקעת לא שווה "לנצל" את הצבא?
פורסם 2007 בספטמבר 1618 שנים משעשע ... אני רואה שאתה בן 21, משוחרר טרי? צפה לבום מה שנקרא, אל תגיד שלא הזהירו אותך
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים משעשע ... אני רואה שאתה בן 21, משוחרר טרי? צפה לבום מה שנקרא, אל תגיד שלא הזהירו אותך מה שנכון נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.