עבור לתוכן

האם צריך שגם המסך יתמוך בסרטי HD בכדי לנגן אותם?

Featured Replies

פורסם

אז תשים :P או :smile1: כמו בן אדם.

:silly:

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז תשים :P או :smile1: כמו בן אדם.

שאני אבין...עכשיו את כן מתקנת אותי....? אולי כדאי שתכתבי מתי כן ומתי לא...אה,ואם את כבר כאן , ותוכלי להתייחס לשאלה שלי ממקודם? אם רזולוציה של סרט DVD היא 720x576 ,שזה יחס של 5:4, איך זה מסתדר עם העובדה שרוב סרטי ה-DVD באים בפורמט רחב?

:silly:

פורסם

אז רגע ,שאני אבין.... סרט קולנוע שמקודד ב-DVD ,מקודד במקור ביחס לא רחב, ( DVD-standard 4:3 ratio ),ובטלויזיות רחבות ,(או מסכי קולנוע) ,נכנס לפעולה המנגנון האנאמורפי ומותח את התמונה? זה לא משנה את הרזולוציה?!?! או בקיצור ,כשאני שם דיסק של סרט DVD בטלויזיה רחבה,מה הרזולוציה שלו?

ד.א. תודה על הקישור. ממש נהניתי לקרוא. בפעם הבאה תשתדלי ,אם את יכולה ,לתת קישור ביפנית כדי שזה יהיה עוד יותר ברור.

פורסם

אבל מה אם בכל זאת להפעיל סרט באיכות 1080P ברזולוציה של 2007WFP, מה נראה על המסך?

פורסם

תראה תמונה שעברה אינטרפולציה מ 1920X1080 ל 1680X945 מכיוון שזה כל מה שה 2007 יכול להציג

וישנו הבדל שבמרחקי ישיבה מהמסכים הללו תוכל להבחין בו.

טלויזיות לייזר לא יתחרו ישירות בטלויזיות פלזמה או LCD מכיוון שהם לא Flat Panel או שטוחות אלא טלויזיות RPTV או הקרנה אחורית.

הלייזר בעצם מחליף את המקרן בחלק האחורי של הטלויזיה ובגלל שלייזר הוא אור באורך גל מאוד מדויק הטלויזיות הללו יוכלו להפיק

מכלולי צבע מדהימים שהרבה יותר קרובים לראיה האנושית וכמובן שזמן תגובה ויחסי ניגודיות לא יהיו נושאים כלל.

יחד עם זאת עדיין לא מדובר על טלויזיה שתוכלו לתלות על הקיר בסלון.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה

אז ממה שהבנתי, הדל שאני חפץ בו יריץ סרטי HD אבל לא FHD, ואני אראה את איכות הHD רק אם אני אשב קרוב?

נכון? או רחוק מהמציאות?

פורסם

אתה תראה איכות הרבה יותר גבוה מסתם סרט Divx אבל אתה לא תראה את ה HD בשיא הדרו

פורסם
  • מחבר

אז איך בעצם ניתן לראות את האיכות המקסימלית בHD?

פורסם

אז איך בעצם ניתן לראות את האיכות המקסימלית בHD?

איכות מקסימלית זה 1080P כלומר צריך מסך FHD כגון המסך הזה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=468918

כל מסך אחר שהוא ברזולוציה נמוכה יותר יציג רק 720P.

פורסם

זה לא נכון להגיד את זה. 720P זו רק הרזולוציה של הסרט! אתה יכול לנגן 1080P על כל מסך בעיקרון. רק שסרט ב 1080P יהיה יותר איכותי מסרט של 720P שיהיה יותר איכות מ Dvix ... האיכות הזו באה ליידי ביטוי ככל שהמסך יותר גדול או הרזולוציה שלו יותר גדולה

פורסם

לנגן כן אבל לא להציג.

בשביל להציג 1080P צריך מסך מתאים אחרת הרזולוציה תורד לרמה של 720P.

פורסם

לנגן אפשר, אבל יהיה צורך ב-DOWNSCALE או איך שזה לא נקרא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים