עבור לתוכן

קורס פסיכומטרי, איזה?

Featured Replies

פורסם

היי :)

אני מעוניין בקורס פסיכומטרי.

אין לי מושג איזה קורס לבחור, כמה המליצו לי על קידום וכמה על יואל גבע.

אין לי מושג על מה ללכת, אני אשמח אם תמליצו לי על הקורס הכי טוב, שיכין אותי בצורה הכי טובה למועד הבא [כמובן לא בספטמבר].

תודה רבה למי שיציע לי קורסים!

[אני צריך קורס באזור ראשון לציון :)]

חשוב, הייתי רוצה להרשם למועד דצבמר, זה עדיין אפשרי בלי להפסיד חומר?

פורסם

לפני/אחרי צבא?

פורסם
  • מחבר

לפני/אחרי צבא?

לפני.

פורסם

אני כרגע מסיים קורס בHIGH-Q. אם אתה אוהב מחשבים זה ה-דבר, לומדים הרבה דרך האתר, היחידים עם תוכנות לימודי מילים,

היחידים עם 10 סימולציות, יש אינסוף תרגולים באינטרנט, ונחשבים עם הממוצע הכי גבוהה.

אני יודע שזה נשמע כמו פרסומת,פשוט יצאתי מרוצה מאוד מהקורס. ועוד 10 יום בחינה :(

פורסם
  • מחבר

אני כרגע מסיים קורס בHIGH-Q. אם אתה אוהב מחשבים זה ה-דבר, לומדים הרבה דרך האתר, היחידים עם תוכנות לימודי מילים,

היחידים עם 10 סימולציות, יש אינסוף תרגולים באינטרנט, ונחשבים עם הממוצע הכי גבוהה.

אני יודע שזה נשמע כמו פרסומת,פשוט יצאתי מרוצה מאוד מהקורס. ועוד 10 יום בחינה :(

בהצלחה!

מה הכוונה, לומדים דרך המחשב מהבית או משהו? O_O

לא ממש הבנתי, תוכל להסביר את עצמך יותר טוב?

נשמע נחמד האמת, יש להם אתר אולי?

פורסם

לומדים רגיל-שיעורים.

חוץ מזה שהשיעורים הם במצגות (יש קטעים מצחיקים מסימפסונס וסיינפלד באמצע) ויש את כל השיעורים מוקלטים, השיעורים כמו בחברות אחרות.

רק שרוב התרגולים והעבודה בבית מתבצעת דרך האתר:

מילים- בחברות אחרות יש ספר עם מילים לפי הא'-ב'. פה יש לך מספר משחקים

מקריאים לך מילים רנדומלית, התאמת חיצים, אמריקאי, פאזלים כדי ללמוד מילים

הרבה פחות משעמם מספר.

תרגולים באתר, כאלו שמתאימים ת'עצמם לרמה שלך, כאלו שאתה יכול להתחרות נגד אחרים, כאלו שהמחשב מייעץ לך איך לחלק את הזמן תוך כדי. במתמטיקה יש מחוללתי תרגילים רנדומליים

כל ההדמיות מוזנות למחשב ואתה רואה את הטעויות, יש הסברים, יעוץ של המחשב מה לתרגל. המורה רואה מה אתה עושה ואיך עושה

אתר:high-q.co.il

יש למעלה דמיית אתר שאתה יכול לראות איך הוא בנוי, חלק אתה יכול להיכנס חלקית, חלק חסום וחלק פשוט אתה לא רואה שזה שם

בכל מקרה אני ממליץ שתתקשר אליהם\חברות אחרות שאתה מעוניין ותקשיב למה שיש להם להציע

פורסם

קידום קידום וקידום...

אמנם יקר אבל שווה כל שקל...

ישנם שטוענים שיואל גבע גם מצוין.

בכל מקרה המלצתי היא קידום.

פורסם
  • מחבר

נשמע שכל החברות די טובות.

אני פשוט אבחר משהו, אני רואה שכולן די דומות גם ככה.

High IQ הזה נשמע מאוד מיוחד, אני אשקול את העניין הזה!

פורסם

סטייל

בכל מקרה אתה יכול להתקשר לחברות ולהתרשם. אם אהבתה תבוא לסניף תראה איך זה עובד שם

(כשאני בחרתי עשיתי סבב טלפונים לכל החברות,אחרי זה הלכתי לסניף, ראיתי כי טוב ונרשמתי)

פורסם

אתה עדיין בתיכון? אם כן, אני ממליץ לנסות ללמוד דרך קורס תיכון של אחד המכונים. העלות לא עולה על 1,000 שקלים. אחרי צבא אני ממליץ על קורס דרך וואצ'ר באנקורי או לחמן ב-1,500 שקלים לפני שרצים לקורסים היותר יקרים ב-5-6 אלף.

פורסם

תקשיב אני ושני אחיי הגדולים עשו פעם ראשונה בקידום בין י"א לי"ב - קורס לא משהו בכלל.

יש להם את מועדון ה700+ שהוא ממש טוב לחזקים. (לא בטוח שמסגרת הקורס בתיכון)

שני אחיי עשו את יואל גבע והיו מאוד מרוצים - שיפרו אחרי הצבא במשהו כמו 80 נקודות (ל720+).

HIGH Q נשמע מעניין, ויש לי באמת חבר שמשתחרר עכשיו והחליט לעשות אצלם למרות שהם יקרים כמו יואל גבע (קורס ב7000~) ואין לצבא חבילות וואצ'רים איתם. הוא הסביר לי שהיתרון שלהם שהם לא נתקעים בזמן הקורס על ריענון החומר שלמדת בתיכון אלא מתמקדים בפסיכומטרי עצמו. אפשרי ומומלץ לתרגל ולרענן את החומר באתר שלהם לפני התחלת הקורס.

פורסם

לא מומלץ לעשות לפני צבא, רוב אלו שעשו לפני צבא עשו אחריו עוד פעם על מנת לשפר(הציונים של תלמידי תיכון ו"טרום-צבא" נמוכים באופן כולל).

פורסם

שמעתי על זה. לא הבנתי את הסיבה. תיאורטית תיכוניסטים אמורים לקבל ציונים יותר גבוהים כי החומר רענן בראש והם רגילים לשבת על התחת במסגרת התיכון, בפועל הם מקבלים ציונים משמעותית יותר נמוכים מנבחנים אחרי הצבא.

פורסם

גם אני לא הבנתי, אני תיכוניסט ואני רואה שביחסית לכל אלו שאחרי צבא שהם חלודים רצח במתמטיקה אצלי זה זורם יותר.

ובHIGH-Q זה עולה 5500 לתלמידים\אחרי צבא\לקראת גיוס

פורסם

תקשיב אני ושני אחיי הגדולים עשו פעם ראשונה בקידום בין י"א לי"ב - קורס לא משהו בכלל.

יש להם את מועדון ה700+ שהוא ממש טוב לחזקים. (לא בטוח שמסגרת הקורס בתיכון)

שני אחיי עשו את יואל גבע והיו מאוד מרוצים - שיפרו אחרי הצבא במשהו כמו 80 נקודות (ל720+).

HIGH Q נשמע מעניין, ויש לי באמת חבר שמשתחרר עכשיו והחליט לעשות אצלם למרות שהם יקרים כמו יואל גבע (קורס ב7000~) ואין לצבא חבילות וואצ'רים איתם. הוא הסביר לי שהיתרון שלהם שהם לא נתקעים בזמן הקורס על ריענון החומר שלמדת בתיכון אלא מתמקדים בפסיכומטרי עצמו. אפשרי ומומלץ לתרגל ולרענן את החומר באתר שלהם לפני התחלת הקורס.

מועדון ה-700 מיועד לתלמידים שהוציאו מעל 650 בפסיכומטרי הראשון. מדובר בקורס מאד אינטנסיבי שמתמקד בפיתרון תרגילים קשים ובשיטות שונות במקום למידה מהבסיס כמו בקורס הרגיל, כי לוקחים בחשבון שאת הבסיס אתה כבר יודע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים