עבור לתוכן

מחשב קורס פעם אחר פעם... (הבעיה בפנים)

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי)

מעבד Q6600

לוח GA-P35-DS3L

זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ

ספק כח 520W של CORSAIR

( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 )

בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות.

( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט).

לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות.

גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה.

לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספר דקות (בלוגו של הBIOS!!! וגם לפני). ולא ברור לאחר מכן איך הBIOS משנה לי הגדרות לDEF בצורה אוט' (שדרך אגב גם בDEF של הלוח הבעיות ממשיכות)

בדיקת טמפ גם התבצעה, המעבד ממש קר לא עובר את ה46 מעלות.

מי לדעתכם נפטר הזיכרון או הלוח??????????? (שדרך אגב עבר ע"י עדכון גרסה בהצלחה וגם לפניו הצרות חגגו...)

האם יש בדיקה נוספת שעלי לבצע?

שכחתי לציין כי בקובץ הMINIDUMP יש אשם והוא קובץ בשם TCPIP.SYS, (מ. הפעלה VISTA32), ודרך אגב שוב לא תמיד ,לפעמים אין קובץ כלשהוא שאשם בצורה ישירהף בכל אופן אינני תולה האשמה במערכת ההפעלה מפני שיש פעמים אשר ישנה קריסה עוד לפני שהVISTA בכלל מצליח להעלות.

פורסם

נשמע לי כאילו הבעיה בלוח, נסה לבצע איפוס ביוס ותוריד את מהירות הזכרונות ל667 בביוס אח"כ.

פורסם
  • מחבר

הביוס אופס מספר פעמים (גם ידנית), מדוע להוריד את מהירות העבודה של הזכרונות? סה"כ לא ביצעתי להם OC כלשהוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים