עבור לתוכן

שאלות בקשר לdell2407 - איכות HD ומפרט שיסחוב..

Featured Replies

פורסם

אז באמת אם השימושים רק מהמחשב, 1080P איך רואים?

פורסם

הוא מריץ 760p חלק... להגיד שעבר זמנו זה לא נכון.

זה שהשוק טס ככה שכל חודשיים הטכנולוגיה משתנה ומכפילה את עצמה לא אומר שהמחשבים הישנים לא סוחבים..

אי אפשר להשתמש במארז, בכרטיס מסך (ati redeon 9800 pro), בכונן הקשיח, בצורב וב2 ג'יגה ראם שיש לי ואת השאר להחליף?

מה שיוצא זה שצריך להחליף לוח אם ומעבד.. שני אלה יובילו להחלפה של כרטיס מסך שאמרתי שאני מעוניין לקנות אחד שיתאים לסרטים ועריכת וידאו ככה שזה חותך חצי מהמחיר שלו לא?

לי יש מפרט מאוד דומה לשלך (3000+ סוקט 939, אבל רק 1 GB זכרון) ואצלי ה760 מקרטע. אז יכול להיות שזו פשוט בעיה אצלי בגלל מחסור בזכרון, אבל בכל מקרה המעבד הזה גרוע בHD באופן כללי.

במארז, ובצורב אתה עוד יכול להשתמש, אבל זה כסף בקטנה.

בזכרון ובכרטיס מסך אתה לא יכול להשתמש במידה ואתה קונה לוח+מעבד חדשים - זאת מאחר והכ.מסך שלך הוא באפיק AGP - אפיק אשר אינו נתמך יותר בלוחות החדשים.

בזכרון לא תוכל להשתמש מאותה הסיבה - הזכרון שלך הוא DDR400 - זכרון אשר לא נתמך יותר ע"י הלוחות החדשים.

לכן אמרתי קודם ש"שידרוג רק לוח+מעבד לא בא בחשבון". מאחר ובכל מקרה תצטרך זכרון חדש, וגם כ.מסך חדש - והרביעייה הזו היא למעשה *המחשב* כולו.

בפועל בהרדיסק שלך אולי תוכל להשתמש ואולי לא. זה כבר תלוי... ככל הנראה הוא IDE (אני לא חושב שלוחות 754 תמכו בSATA, אבל אני לא בטוח) ואז תצטרך לוודא שהלוח החדש תומך בIDE (כי הרבה כבר לא).

בתאכלס במקומך, פשוט הייתי קונה מחשב חדש ומשאיר את זה בתור גיבוי או משהו כזה...

פורסם

אני מבקש לא לדון במפרט של פותח הת'רד, יש פורומים אחרים לצורך הזה.

פורסם

אז באמת אם השימושים רק מהמחשב, 1080P איך רואים?

מצוין בתנאי כמובן שהמחשב שלך עומד במאמץ, שלי למרבה ההפתעה מסוגל להריץ 1080P X264 אבל לא תמיד, מאוד תלוי

באופן ובביטרייט של הסרט שקודד.

פורסם

לעזאזל תפסיקו להגיד 760P , אין דבר כזה ! . זה 720P .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים