עבור לתוכן

קניית מסך LCD למחשב, תקציב של 1600 גג, מעוניין ב dell 1908FP.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום :)

שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן.

הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599

DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293

כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP

מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משחק הרבה, מה שכן אני אחבר אותו דרך DVI

ובעתיד אשדרג מחשב לחזק יותר לכן אני מודע לרזולוציה הטבעית.

חשוב לציין שנאי לא מעוניין בגירסא הרחבה .

השאלה היא האם זהו המסך הכי משתלם? מכיוון ממה שאני יודע כל המסכים של LG למשל וקראתי את הסקירה עליהם (ההוא עם העיגול האדום באמצע וכו'...) שהם גרועים כמו שהבנתי. ומחירים דומה למחיר המסך של דל. בחרתי דווקא בו מכיוון שכל הנתנוים שלו אמינים ולא הזויים ולא בשביל הפוזה למכירה. וכמו כן מגירסאות "בוגורת" וגדולות יותר שלו שהוא מסך פשוט מצויין ללא פשרות.

דעתכם :)

ותודה לעוזרים בשיקול ובחירה, כמובן שאם יש מסך אחר לדעתכם של 19 אינצ' בטווח של עד 1600 אני מוכן לשמוע וכמובן להסביר למה :) (או שאני כבר יעשה תעבודה ואחפש למה לבד ).

כמו כן אני רוצה לדעת האם הגירסא הזאת שמוכרים (יש אותה בקיי אס פי שוב פעם) נמכרת עם פאנל של TN או הפאנל האיכותי יותר שמגיע בגרסאות של ה 24 אינצ' וכו'? (או שיש גם לגירסאות זולות יותר?) זה חשוב לי גם כן, לדעת שאני משקיע בפאנל איכותי ולא TN.

פורסם

vp930 של ויוסוניק נמכר בסביבות ה1500 והמסך 19 הכי טוב באזור המחיר הזה.מציג צבעים טובים,אין מריחות במשחקים וזויות צפייה מצוינות.

פורסם
  • מחבר

יותר טוב מהדל?

ועם איזה פאנל הויוסוניק מגיע?

ומדוע הוא כל כך טוב?

פורסם

vp930 טוב יותר מהמסך שציינת בכל פרמטר. (אולי מלבד עיצוב, אבל זה לא פרמטר טכני).

פורסם

הVP930 הוא המסך 19 הכי מומלץ וטוב שיש בארץ הטווח המחירים הזה. והוא מגיע עם פאנל MVA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים