פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים אני זוכר שמאוד אהבתי תסרט הראשון של איש הנצח אני מדבר על סרט ישן שיצא ניראה לי ב1970 ומשהו חוץ מימנו לא ראיתי תסרטים האחרים אבל הבנתי שיצא סרט אנימציה איש הנצח מישהו צפה בו ויכול לתת ביקורת?
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים ראיתי סרט יפה מאוד מבחינת האנימציה וממשיך את המסורת של איש הנצח בצורה מכובדת הסרט מתמקד יותר על הצד של הנקמה חסרת הזמן (אחרי הכל הוא חי 400+ שנים) של מקלאוד אחרי האדם שהרג את האשה שאהב אי שם לפי הרבה שנים ועד לתקופה העתידנית יותר שווה צפיה :xyxthumbs: :xyxthumbs: בסולם iakovl
פורסם 2007 בספטמבר 1418 שנים מחבר תגיד שווה לצפות בסרטים אחרי הראשון לפני זה?לפי מה שהבנתי הם מסריחים זה נכון?
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים תגיד שווה לצפות בסרטים אחרי הראשון לפני זה?לפי מה שהבנתי הם מסריחים זה נכון? הראשון באמת היה טוב - סרט אייטיס טיפוסי, המון אקשן,קיטשי מאוד ועם תלבושות מוזרות, השניים האחרים היו על הפנים.זה מהסטודיו של אלה שעשו את ninja scroll אז הוא צריך להיות טוב (בטריילר אין יותר מידי קשקושי מחשב ככה שזה מעולה):http://www.youtube.com/watch?v=s1dUZMpr0n0
פורסם 2007 בספטמבר 1518 שנים מחבר אני יודע שהראשון היה טוב אני מקווה שהמצויר גם טוב למרות שאין בו בטח תדרמה של הראשון
פורסם 2007 בספטמבר 1718 שנים מחבר עדכון ראיתי תסרט לפני יומים סך הכל סרט טוב קצת מוזיקת מאטל הרבה פעולה וגרפיקה טובה אם היו עושים תסרט מציאותי אז היה גם ביגנז אבל לא נוראה לא כל סרט חיב לכלול ביגנז לדעתי הסרט הראשון טוב יותר כי הרגש בו מוסיף הרבה ובסרט הזה לא היה רגש אמיתי אבל הפעולה היתה יותר טובה חבל שלא מחדשים תסרט הראשון אם תקציב גדול ושחקנים טובים אבל בכל מקרה הסרט הזה נחמד ולמי שלא צפה ואוהב פעולה סרט שכדי לצפות בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.