עבור לתוכן

צריך כמה עצות בקשר לעבודה בתמיכה טכנית

Featured Replies

פורסם

התקשרתי לאחת מהעבודות האלו ויש גם קורס של שבועיים. באם אני לא טועה אתה חייב להתחייב שתעבוד שנה, אנשים מעטים מחזיקים שם חצי שנה אבל הם מכריחים אותך להתחייב בכל מקרה.

פורסם

משמרת = 6 שעות ? יש אפשרות לשעות נוספות ?

משמרת = 9-10 שעות. לפעמים יותר.

פורסם

מיני בוקר טוב :hi:

אתה עוד תומך ? או שהגיעו מים עד נפש ;D

פורסם

התפטרתי מהתמיכה העסקית של נטוויז'ן אחרי חודש וחצי.

פורסם

סתם שאלה למה שלא תעבוד בתור טכנאי או תלמד המשכורת של טכנאי גדולה יותר ומספקת יותר ..

פורסם

בתור אחד שכמעט עשה את הטעות האיומה אני אומר Don't do it! השכר עלוב, שעות ארוכות, מבלבלים לך במוח כמעט ללא הפסקה ובנוסף נאלצים לחתום התחייבות לשנה. תרצה להתפטר אחרי חודש? באסה. שלם קנס בגובה השכר החודשי שלך. אני ממליץ שתמצא עבודה באבטחה או במלצרות או בכל מקום אחר עם שעות גמישות.

דרך אגב, כנראה בגלל מצוקת כוח אדם רוב החברות כבר לא דורשות מרכזי הערכה וניתן להתקבל ישירות אחרי ראיון אישי.

פורסם

הם לא דורשות כלום ...הם בקריסה ..שזה טוב מאוד ...בגלל תנאי העבדות שהם יצרו מגיעה להם אנשים בעלי תת רמה ....

פורסם

חבר שלי עובד כמזנונאי\סדרן מחליף בסינמה סיטי\רענן כבר כמה חודשים..הוא ממש מרוצה.

תנסה לעבוד שם. השכר יותר ממינימום (22 לשעה נדמה לי), והתנאים לא רעים בכלל - מקבל צפייה בסרטים חינם וכו'.

פורסם
  • מחבר

טוב, אני רואה שהכל מתנקז למקום אחד; גם התנאים הגרועים + ההתחייבות (למרות שהיא לא חוקית) והתגובות הנוראיות שקיבלתי

בכל מקום שהזכרתי את צמד המילים 'תמיכה טכנית', מובילים אותי להחלטה לוותר על העבודה הזו.

אבל לפני שאני אסתום את הגולל רציתי לשאול רק דבר אחד -תמיכה עסקית ? האור בקצה המנהרה או הרכבת שבאה לדרוס אותך ?

לשם שווה להגיע ? MiniMizer ?

חבר שלי עובד כמזנונאי\סדרן מחליף בסינמה סיטי\רענן כבר כמה חודשים..הוא ממש מרוצה.

תנסה לעבוד שם. השכר יותר ממינימום (22 לשעה נדמה לי), והתנאים לא רעים בכלל - מקבל צפייה בסרטים חינם וכו'.

תודה זה נשמע שווה בדיקה :].

אך.. בכל מקרה, אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ;).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים