עבור לתוכן

צריך כמה עצות בקשר לעבודה בתמיכה טכנית

Featured Replies

פורסם

אז ככה המצב כזה:

אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה.

אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר:

יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת.

הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק

במשמרות מסוימות ?

אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני

יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל.

יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנאי בחנות. גם בצבא אני מתעסק עם זה, אז מהצד הזה לא נראה לי שיהיו בעיות.

אני יודע שיש פה הרבה אנשים שעובדים במקומות כאלו ולכן אני כותב כאן. אז כל מי שיכול לתת עצה -מבורך ;)

פורסם

על איזו תמיכה טכנית אתה מדבר? של אינטרנט?

פורסם

לך תעבוד בתור מלצר או שוטף כלים באולם/מסעדה.

פורסם
  • מחבר

על איזו תמיכה טכנית אתה מדבר? של אינטרנט?

כן, כמו התמיכה של הספקיות\בזק\כבלים.

פורסם

אז יש לי רק עצה אחת בשבילך:

אל.

פורסם

אז יש לי רק עצה אחת בשבילך:

אל.

מחזק

זה כמו עבדות שם ולא יצא לך מזה כלום חוץ משכר מינימום והרבה כאב ראש

פורסם
  • מחבר

אני חייב להרוויח כסף וזאת נראית לי כאופציה טובה. אני מבין למה הרבה אנשים יש סלידה מהעבודה הזאת, אבל ככה זה

ברוב המקומות שמשלמים שכר מינימום ואין צורך בתואר.

אני לא חושב שמישהו יצליח לשכנע אותי לא ללכת לשם, אני צריך למצוא עבודה בזמן הקרוב ומלצרות וכו' לא בא בחשבון.

פורסם

זאת עבודה זמנית ? אם כן למה לא...

פורסם

במלצרות אתה תעשה הרבה יותר כסף, שעות ומשמרות הרבה יותר גמישות ומיקום יותר נוח (כי יש מסעדות בכל מקום) אז מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

מילצרתי כבר וזה גם לא כזה תענוג. בכל אופן פתחתי כאן ת'ראד כדי שיעזרו לי להגיע לשם, ולא כדי שיציעו לי ללכת לעבוד במקומות אחרים.

העבודה חרא ? אין מה לעשות, אני אעבוד אראה ואחליט אם זה מתאים לי.

פורסם

אם כך, שני דברים שכדאי לך לדעת מראש:

- ההתחייבות הרשמית היא ל-4 משמרות בשבוע, אבל אם תרצה לעשות רק 4 משמרות יסתכלו עליך עקום, כי תמיד חסרים להם אנשים ולכן הם תמיד רוצים שכולם יעבדו יותר.

- התחייבות לשנה. אם תרצה לעזוב לפני שהחוזה פג, תאלץ לשלם קנס (בדר"כ זה 2000 ש"ח בחצי שנה הראשונה ואחרי זה יורד).

פורסם

יש לך בכלל אישור עבודה? :screwy:

פורסם
  • מחבר

מן הסתם.

אם כך, שני דברים שכדאי לך לדעת מראש:

- ההתחייבות הרשמית היא ל-4 משמרות בשבוע, אבל אם תרצה לעשות רק 4 משמרות יסתכלו עליך עקום, כי תמיד חסרים להם אנשים ולכן הם תמיד רוצים שכולם יעבדו יותר.

- התחייבות לשנה. אם תרצה לעזוב לפני שהחוזה פג, תאלץ לשלם קנס (בדר"כ זה 2000 ש"ח בחצי שנה הראשונה ואחרי זה יורד).

משמרת = 6 שעות ? יש אפשרות לשעות נוספות ?

האם אפשר לעבור מתמיכה של לקוחות לתמיכה עסקית ? איך אפשרויות הקידום שם בכלל ?

אני גר בראשון ואני יודע על שני מוקדים באיזור (הוט ו012). סיפרו לי שבהוט זה דיי סיוט, מה לגבי חברות אחרות ? האם עד כדי כך נורא לעבוד שם ?

משום מה לרוב האנשים שפניתי אליהם היה פידבק שלילי...

תודה.

פורסם

אם ככה, תנסה להתקבל לאורנג' כנציג תמיכה טכנית בDATA ידיד שלי עובד שם, עושה אחלה כסף... זה בראש העין.

פורסם

אם אני לא טועה(ואני כנראה לא) לכל המשרות מהסוג שאתה מחפש עושים מרכזי הערכה(שזה גועל נפש) ורוב הסיכויים שעובדת היותך חייל לא עומדת לטובתך.

ישנם היקפי משרה שונים, כמו למשל לסטודנטים שזה 70% משרה כלומר 3 משמרות מינימום בשבוע, וכו..

תמצא מישהו שעובד בתחום ותנסה לדלות כמה שיותר מידע, בכל מקרה איך שאני רואה את זה עדיף לך לחפש עבודה במקום אחר, מאשר בתחום הספציפי הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים