עבור לתוכן

כמה זמן בערך אחרי צו ראשון אני אמור לקבל זימונים ?

Featured Replies

פורסם

שלום

קודם כל אני לא פותח תדיון סתם- יש מצב שכבר קיבלתי ואני לא יודע על זה(עזבו סיפור ארוך)

ואני לא רוצה להחמיץ את המיונים לגאמא למשל

בכל אופן היה לי צו ב-31.7, קיבלתי תאריך גיוס ל-28.11.08

כל הזימונים לפרויקטים כמו גאמא מתי אני אמור לקבל ? יש לזה תאריכים מסוימים אני מניח..?

תודה מראש

פורסם

חודש\חודשיים

פורסם

בעיקרון אין בהכרח קשר בין התאריך של הצו הראשון לתחילת המיונים. המיונים של המודיעין למשל מתחילים בסביבות תחילת י"ב (סוף אוגוסט תחילת ספטמבר).

לי היה צו ראשון בינואר (אמצע כיתה י"א) ואת הזימון למבחנים של פרוייקט גאמא קיבלתי באוגוסט. השלב הראשון במיונים למודיעין (אחרי מילוי השאלון באינטרנט) נמשך כמה חודשים ולפי מה שראיתי בכיתה שלי (והיו לא מעט כאלה שהתמיינו למודיעין) לא היה סדר מיוחד וכל אחד קיבל את הזימונים בזמן אחר ולפעמים בהפרש של כמה שבועות.

לגבי הזימונים שלך אתה יכול להתקשר לאיתור של חיל המודיעין ולשאול.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אין בהכרח קשר בין התאריך של הצו הראשון לתחילת המיונים. המיונים של המודיעין למשל מתחילים בסביבות תחילת י"ב (סוף אוגוסט תחילת ספטמבר).

לי היה צו ראשון בינואר (אמצע כיתה י"א) ואת הזימון למבחנים של פרוייקט גאמא קיבלתי באוגוסט. השלב הראשון במיונים למודיעין (אחרי מילוי השאלון באינטרנט) נמשך כמה חודשים ולפי מה שראיתי בכיתה שלי (והיו לא מעט כאלה שהתמיינו למודיעין) לא היה סדר מיוחד וכל אחד קיבל את הזימונים בזמן אחר ולפעמים בהפרש של כמה שבועות.

לגבי הזימונים שלך אתה יכול להתקשר לאיתור של חיל המודיעין ולשאול.

אגב עוד שאלה- אני אמור להיות פעיל באופן כלשהוא לפני קבלת הזימונים ? או רק עם קבלת הזימונים ללכת למבחנים או למילוי פרטים ?

ואני כבר בי"ב אגב...

פורסם

מה זאת אומרת "פעיל"?

אם אתה מועמד במודיעין אז תקבל מכתב עם קוד לאתר של המודיעין ושם יהיה לך שאלון. במידה ו"תעבור" תקבל זימון למבחנים.

אם אתה רוצה לברר אם אתה מועמד אתה יכול להתקשר לאיתור. במידה ולא אתה יכול לשלוח להם פקס עם קורות חיים ובקשה למועמדות.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "פעיל"?

אם אתה מועמד במודיעין אז תקבל מכתב עם קוד לאתר של המודיעין ושם יהיה לך שאלון. במידה ו"תעבור" תקבל זימון למבחנים.

אם אתה רוצה לברר אם אתה מועמד אתה יכול להתקשר לאיתור. במידה ולא אתה יכול לשלוח להם פקס עם קורות חיים ובקשה למועמדות.

סבבה זה מה שהתכוונתי- ענית על השאלה, תודה

יום ראשון אני יתקשר לברר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים