עבור לתוכן

בקשת חנות אמינה+ שאלה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי שזה נשמע לא ממש הגיוני אבל יכול להיות שלא ממש הבנתם אותי, אני רוצה לבדוק משחק רשת שהרבה משחקים בו שהדרישות מערכת לא הרבה והוא אמור לעבוד חלק

מבחינת מהירות . אני יודע שלפי הדרישות שאני יקנה זה אמור לעבוד חלק אבל אין לדעת כי לא מזמן קניתי מחשב חדש ב3000 שקל והוא עובד איטי ולא טוב במשחקים

ולקחתי אותו לסקאי פיסי ואפילו הם לא יודעים מה גורם את האיטיות הזאתי.

זה מוזר ובגלל זה אני לא רוצה לקחת שום סיכון כי איך אני ידע שלא יקרה דבר דומה במחשב החדש? ובכל זאת אני גם ישלם על דמי התקנה זאת לא בעייה[

אני יתחייב על רכישת המחשב אבל רק עם המחשב בסדר ואומר המשחק רץ בלי בעיות כמו תקיעות ,איטיות , וכו

פורסם

בטח המשחקים לא עבדו לך כי היה לך כרטיס און בורד, תצפנה לפורום מפרטים שם יריכבו לך מפרט, שאם שום חלק לא דפוק,

כל משחק היום יעבוד מינימום בהגדרות בינוניות גובהות (אם התקציב הוא 3000 שקל)

פורסם
  • מחבר

בטח המשחקים לא עבדו לך כי היה לך כרטיס און בורד, תצפנה לפורום מפרטים שם יריכבו לך מפרט, שאם שום חלק לא דפוק,

כל משחק היום יעבוד מינימום בהגדרות בינוניות גובהות (אם התקציב הוא 3000 שקל)

און בוארד שמון בוארד אמרתי שהלכתי לסקאי פיסי והם בדקו ולא מצאו תקלה בחומרהההההה

ויש לי כבר מפרט כמו שאמרתי שהמפרט זאתי לא הבעייה , הסיכון זאתי הבעייה, שאם אני יקנה מחשב ויהיה לי תקלה שלא יצליחו לפתור הם התחייבו להחליף מחשב לחדש?

פשוט אני לא יזרוק עוד 3000 שקל בשביל עוד פעם בעייה טכנית אני רוצה להיות בטוח שהמשחק עובד בסדר

פורסם

פתח את חוברת ההוראות של המשחק שלך ותתחיל לקרוא מעמוד 1. ככה תדע אם קנית את המחשב הנכון.

במידה ותתקל בבעיה, בד"כ מסופק מס' טלפון של מוקד התמיכה הטכנית של החברה שמפיצה את המשחק - איתה תוכל ליצור קשר בכל פעם שתתקל בבעיה.

אני לא חושב ש SKYPC (או כל חנות מחשבים אחרת) צריכה/יכולה לקחת אחריות על חוסר תאימות עם המשחקים שאתה מתקין, על אחת כמה וכמה אם הם לא חוקיים.

פורסם

און בוארד שמון בוארד אמרתי שהלכתי לסקאי פיסי והם בדקו ולא מצאו תקלה בחומרהההההה

ויש לי כבר מפרט כמו שאמרתי שהמפרט זאתי לא הבעייה , הסיכון זאתי הבעייה, שאם אני יקנה מחשב ויהיה לי תקלה שלא יצליחו לפתור הם התחייבו להחליף מחשב לחדש?

פשוט אני לא יזרוק עוד 3000 שקל בשביל עוד פעם בעייה טכנית אני רוצה להיות בטוח שהמשחק עובד בסדר

אין שום קשר לבעיית חומרה באמת.

כל משחק יעבוד אצלך גרוע אם קנית כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.

אם היית קונה כרטיס מסך נורמלי,כמו שצריך לעשות אם קונים מחשב למשחקים,לא הייתה לך שום בעייה.

זאת לא בעייה חומרה,ובהחלט לא בעייה של החנות. הבעייה היחידה היא שקנית כרטיס מסך שלא מיועד להרצת משחקים

פורסם

הבעייה היחידה היא שקנית כרטיס מסך שלא מיועד להרצת משחקים

+1

3000 שקל זה לא הרבה למחשב שמיועד למשחקים.

סתם מתוך סקרנות, אולי תפרט מה המפרט מחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך 8600 gt

מעבד - e2160

זכרון-2gb ram

לוח אמ- GZM945

פורסם

הכרטיס די בסדר, אמור להריץ את רוב המשחקים באופן סביר, אפילו טוב, תלוי במה אתה משחק ועל איזה הגדרות.

אבל הכרטיס הזה לא מספיק חזק בשביל להריץ כל משחק על MAX, איזה משחקים קירטעו לך? ובאיזה הגדרות השתמשת? (פילטרים, רזלוציה).

פורסם
  • מחבר

משחק רשת בשם 2moons פשוט עובד ממש לאט כשאני אומר לאט אני מתכוון בסיבוב של המצלמה וכשיש עוד אנשים זה בקושי זז וזה לא אמור להיות ככה

אבל עזוב תמחשב הנוכחי תאמין לי חודש חרשתי לא הצלחתי לתקן אותו, אני רק רוצה לוודא שאם אני יקנה מחשב חדש שלא יקרה לי עוד בעייה מסוג כזה או אחר

שיפריע לי לשחק בכיף

פורסם

חשבת אולי על הנקודה שזה משחק רשת , והתעבורה היא ברשת , וברגע שיש לך איטיות באינטרנט , הכל מקרטע ?

קל מאוד להאשים את החומרה , במיוחד כשהבעיה לא נעוצה בה .

פורסם
  • מחבר

חשבת אולי על הנקודה שזה משחק רשת , והתעבורה היא ברשת , וברגע שיש לך איטיות באינטרנט , הכל מקרטע ?

קל מאוד להאשים את החומרה , במיוחד כשהבעיה לא נעוצה בה .

חח אתה חושב שלא חשבתי על זה? קודם כל אם יש בעייה ברשת אמור להיות "לאגים" ואין דבר כזה "מקרטע" בגלל רשת

דבר שני הלכתי לסקאי פיסי שיש להם רשת אחרת ואותה תופעה קרתה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים