עבור לתוכן

בקשת חנות אמינה+ שאלה

Featured Replies

פורסם

טוב אני צריך חנות אמינה עם שירות טוב באיזור המרכז חוץ מסקאי פיסי

ואפשר לקנות מ tms גם במרכז או רק בצפון?

חוץ מזה יש לי כבר מפרט אבל זה כזה קצת מסובך כי המחשב הנוכחי שיש לי הוא חדש מלפני חודש וקניתי מחנות אמינה וכו אבל יש לו בעייה במשחקים הוא עובד

איטי ולא הצליחו לתקן אותו ולמצוא את הגורם אז סתם בזבזתי 3000 שקל עליו אז השאלה שלי שאם יש חנות שאתם ממליצים עליה שתוכל גם לתת לי לבדוק אותו

לפני שאני יקנה רק להיות בטוח וכדי שאני יוכל לדעת שהכל עובד בסדר במשחק.. ואני גם ישלם על הבדיקה אז יש איזהשהיא חנות שאתם חושבים שתסכים לזה?

פורסם

לקנות אפשר רק מ-TMS בצפון אבל אתה יכול לעשות משלוח עד הבית (עולה כמה גרושים) ואז לכל בעיה שלא תהיה לך אתה פשוט הולך לסניף מרכז (לתיקונים וכו') ככה שזו לא אמורה להיות בעיה.

אם להורים יש בעיה לשלם אתה יכול לעשות לשלם למזומן לשליח שיביא את המחשב אם אני לא טועה

פורסם
  • מחבר

הבנתי אבל בבקשה תתיחס לשאלה שלי האם אתה מכיר איזה שהיא חנות אמינה שתיתן לי לנסות את המחשב במעבדה אצלהם לפני שאני ישלם?

אני גם ישלם על הבדיקה העיקר לבדוק שהכל בסדר

פורסם

מ"ז שתתן לך לנסות את המחשב במעבדה שלהם לפני שאתה משלם?

פורסם

השאלה מה אתה רוצה לנסות ומה לדעתך יקרה אם הוא לא יהיה לפי רצונך.

אם אתה רוצה שהם יריצו לך כמה בדיקות תקינות לפני שאתה זז הביתה - בהרבה חנויות יסכימו.

אם אתה מצפה שבמידה ומשהו לא יהיה תקין, יתקנו ואז תשלם - גם כן לא בעיה.

פורסם

אבל כל זה לא רלוונטי..עושים את הבדיקות לפני שהוא מגיע..וזו הסיבה לכך שאי אפשר לקחת מחשב מהיום למחר.

הם לא יתחילו להריץ בדיקות שוב פעם כשהוא מגיע רק כדי להראות לו שבאמת הכל בסדר..וגם אין בזה שום טעם

פורסם

לא כל חנות מריצה בדיקות.

ובדר"כ שלקוח שקונה מערכת מחשב שלמה ומבקש לעשות כמה דקות בדיקה לא יגידו לו לא.

אבל אם הוא חושב שהוא הולך להתקין שם 3DMARK ואם התוצאה לא נראת לו אז לבטל את העסקה, כמובן שישכח מזה.

הוא לא רשם מה הוא רוצה לבדוק ולמה.

פורסם

לא ידעתי שלא כל החנויות עושות בדיקות ובהחלט עצוב לי לשמוע..

פורסם

חנות מחשבים אמינה בארץ, זה רק זיגזג.

עד היום לא נתקלתי בשום חנות אחרת שמגיעה לקרסוליים של הבחורים הטובים שם.

פורסם

תעשה לי טובה..יש עוד לא מעט חנויות אמינות..ואני בטוח שלא ניסית אפילו חלק מהחנויות הגדולות בתחום

פורסם
  • מחבר

כן הבנתם אבל חלקית, אני לא רוצה שמשהוא אחר יבדוק ויאמר לי בסדר או לא אני רוצה אצלהם במעבדה לנסות משחק רנדומלי לבדוק אם אכן הכל תקין

ואם המחשב באמת בסדר לא אמורה להיות שום בעייה כי בפעם הקודמת שקניתי מחשב פשוט כל המשחקים עובדים יותר לאט למרות שהחומרה והכל תקין וממש ממש טובה...

אז רק כדי להיות בטוח, וזה לא יכול להיות בעייץ משחק כיוון שאח שלי וחברים שלי משחקים ואין להם בעייות אז לא נראה לי מה הסיפור הגדול לתת לי לבדוק

פורסם

אף אחד לא יתן לך להתקין משחק (בטח שלא פרוץ) באמצע המעבדה שלהם ואז להתחיל לשחק...זה אבסורד ואין בזה שום הגיון.

פורסם

תקנה מחשב, תקנה WINDOWS, תקנה משחק, ואני בטוח שכמעט כל חנות תתן לך לבדוק אותו(המחשב).

במידה ואתה רוצה משהו פרוץ/קומבינה, עזובתנו באמשך...

פורסם

בשביל רק לבדוק את המערכת אתה יכול להביא רק דמו ולהתקין אותו בחנות לצורך הבדיקה...

אגב, מאיפה אתה?

פורסם

אין שום טעם לתת לך להריץ משחקים באמצע החנות,וקשה לי להאמין שמישהו יתן לך לעשות משהו כזה.

חוץ מזה,מזה ייתן. החומרה תהיה אותה חומרה,לא משנה מאיפה תקנה.

זה לא שיש e6750 יותר חזק מ e6750 אחר או משהו בסגנון.

אם המפרט שלך טוב,אין שום סיבה שהביצועים לא יהיו טובים (יחסית לתקציב כמובן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים