עבור לתוכן

גיוס נובמבר 07' להתפקד+גיוס מרץ 08'

Featured Replies

פורסם

האמת היא שלא זכור לי בכלל שקיבלתי מנילה

התקבלתי ל-81 אבל בסוף לא הגעתי לשם(סיפור ארוך)

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלא זכור לי בכלל שקיבלתי מנילה

התקבלתי ל-81 אבל בסוף לא הגעתי לשם(סיפור ארוך)

סיפורים זה טוב. לומדים מהם.

וגם אולי יש אנשים אחרים שבמצב דומה למה שהיה לך ויכולים להעזר בזה איכשהו.

אני לא בן יחיד.

ולא, לא היו לי תפקידים של מודיעין או כאלה שקשורים במחשבים (אלון, אתה שואל כי לך היו? או לדעת לידע כללי?)

קיבלתי את המנילה שלי בע"פ. ביום, שע"פ מה שאמרה זאת שעברה איתי עליה מהלשכת גיוס, היה היום האחרון לקבלת מנילות לגיוס נובמבר (ובגלל זה הבע"פ).

אחרי יומיים-שלושה הייתי בלשכת גיוס כדי להעלות פרופיל (מ-82 ל-97), ואכן העלתי אותו (הורידו לי על תת משקל בדרגה קלה), אחרי הבדיקה ואחרי שהרופא הראשי העלה לי את הפרופיל, הלכתי למדור תנועה כדי לברר אם בעקבות ההעלאת הפרופיל שקרתה לפני כמה דקות, אני אקבל עוד תפקידים במנילה (למרות שידעתי שביום שמילאתי את המנילה זה היה היום האחרון, הייתי חייב לאשר את זה), הוא אמר שכבר אין מה לעשות, למרות שהעלתי פרופיל.

ד"א, עוד סיבה שהלכתי אליהם, היא שכשעברתי עם הפקידה על המנילה שלי בע"פ, לא הכי חשבתי מה אני בוחר ואיזה מספר לתת לכל תפקיד. ידעתי שאני רוצה קרבי, אבל לדוגמא, בחרתי 3 בסטיל"ים, למרות שאני יודע שזה קרבי (לא שמתי לב לזה).

בקיצור, הייתי מבולבל, ולא חשבתי על דברים עד הסוף, מה גם שההיא הלחיצה אותי.

אז גם את העניין הזה אי אפשר לשנות.

כל הבלאגן הזה נוצר, כי כמה ימים לפני (בשבוע שלפני הלשכת גיוס) הקדימו לי את הגיוס ממרץ לנובמבר על פי בקשתי.

אני מניח שהייתי צריך לעשות את זה מוקדם יותר (הרבה הרבה יותר מוקדם), כדי שהאפשרויות יהיו לי יותר פתוחות (אפילו בנושאים קטנים כמו הנ"ל: למלא את המנילה בשקט הנפשי שלך ובלי לחץ, ושאר דברים שעדיף שיעשו מוקדם מאשר מאוחר) וזאת טעות שלי.

מה גם, שלצנחנים, דובדבן, ונהג אני לא אוכל לללכת כי הגיוס שלי קרוב מידי (בקשר לנהג, אני לא אספיק לעשות את כל התהליכים כדי להתקבל) או בגלל שלא עשיתי יום סיירות (שבטח היה מתוכנן שאני אלך לגיבוש נובמבר, כי עד לפני כמה זמן הייתי במחזור מרץ. והקדמתי, אז עכשיו אין מצב ללכת ליחידות התנדבותיות).

המקרה שלי הוא מן שרשרת אירועים מוזרה, שדפקה לי הרבה דברים (החל מהמנילה בע"פ ביום האחרון, לפרופיל, ליום סיירות וכו...) על הדרך.

עכשיו אין לי הרבה מה לעשות, אז אני רק מחכה לגיוס ומקווה לטוב.

אז עצה שלי לאלה שעוד יכולים לשנות דברים ויש להם זמן, זה לעשות הכל מוקדם.

לדוגמה, אם אתם מגוייסי מרץ כרגע ורוצים להקדים לנובמבר, ולהיות באחת מיחידות ההתנדבות, תשלחו בקשה מוקדם מוקדם, כדי שתוכלו ללכת ליום סיירות/גיבוש צנחנים (אני יודע שהגיבוש/יום צנחנים הוא באפריל).

אם יש לכם בעיות עם הפרופיל, תנסו לפתור אותן כמה שיותר מהר (ואם אתם צריכים להשמין כדי להעלות פרופיל, תאכלו כמו מטורפים ותשתו מילקשייקים פעמיים ביום).

הסיפור שלי זה הוכחה לזה שעדיף מוקדם מאשר מאוחר.

ד"א חבר'ה, אל תפחדו לספר על דברים שבלב בנוגע לגיוס, אולי גם אנשים אחרי יצליחו לעזור לכם.

וכמובן, כל מה שקשור לגיוסים הקרובים.

בהצלחה לכולם, מונחעיב :xyxthumbs:.

פורסם

חחח איזה מצחיק זה לקורא פה כל מיני ירידות על צעירים פיי חח פזמניקים שכמוכם אתם יכולים ליפול על צעיר שייזין אותכם בתוך הבסיס ולא שם זין על כלא

איך שהצבא מעלה לכם את הבטחון, אתם מרגישים כזאת שיכות. חיים בבועה

פורסם

בהצלחה חבר'ה!!

אני עוד 57 יום בבית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים