עבור לתוכן

LOL YNET

Featured Replies

פורסם

NOOBS :lol:

פורסם

נראה לי בסדר, מה רע?

פורסם
  • מחבר

שאין שם מספיק השקעה, חסר שם הקסם שיש במדור המפרטים שלנו למשל, ובכלל, הם מציעים כרטיס למשחקים, ואז בכלל QUADRO, מה לעזאזל?

פורסם

מישהו יכול לפרט לאלה בנינו שעייפים מידי כדי לקרוא מה הבעיה?

פורסם

זה קצת מזכיר את IVORY, אבל אנחנו עובדים עם YNET אז לא יפה להעליב אותם... :smile1:

פורסם

שאין שם מספיק השקעה, חסר שם הקסם שיש במדור המפרטים שלנו למשל, ובכלל, הם מציעים כרטיס למשחקים, ואז בכלל QUADRO, מה לעזאזל?

המפרט עם הקוואדרו לא נועד למשחקים, אז מה הבעיה?

אם כבר משהו צורם בעין זה ההתעלמות המופגנת מכל הנוגע לציוד היקפי. אפילו לא מילה אחת על ספקים :nixweiss: הכתב מניח מראש שגיימר ירכוש מפרט יוקרתי ויסתפק בכרטיס קול מובנה, ועוד...בקיצור המדריכים של Ynet משתפרים אבל עדיין לא רציניים מספיק

פורסם

עזוב אותך הציוד ההיקפי או הכרטיס קול הנפרד (שאפילו במחשבים ב-7-8K ומעלה לא חייבים לשים אחד כזה), זה שהם לא כותבים חברות+דגמים זה גרוע.

מה הקטע לכתוב בכלליות זכרונות DDR2 667mhz ולכתוב "לא Noname" (אני מאמין שיש אנשים שיחשבו שזו החברת בגדים) במקום לתת חברה ודגם (או רק חברה, כי לפעמים הדגמים לאנשים רגילים זה לא הכי חשוב) שלא יעבדו על אנשים בחנות ויתנו להם משהו ג'נרי (כי מן הסתם שהרוב לא מכירים שמות של יצרניות זכרונות.

בקיצור, המערכת של הזון הרבה הרבה יותר טובה (ומקצועית, ורצינית, ושאר סופר-לטיבים).

ד"א, כתבתי שם תגובה ארוכה (ארוכה!) על למה מדור המפרטים של הזון יותר טוב ומקצועי, וקישרתי גם לפורום מפרטים לאנשים שרוצים מחשב לפי רצונם, אבל לא פירסמו את התגובה שלי.

ניסיתי למתן ופירסמתי שוב, ואם הפעם לא יקבלו הם יתבררו כממש חארות סותמי פיות.

פורסם

הספק המומלץ שם ל"מחשב רב עוצמה" 500watt יותר חזק מהליברטי 400 נכון, לא יודע אם :lol: או :'(

NOOBS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים