פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים אני קיבלתי מספתא וסבא 1000 דולר (כן כן, אין טעות באפסים) הם גרים בחול יש לך ספתא? זה משהו חדש שלא שמעתי עליו???
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים "רק" 300שקל מהורים לא קיבלתי, למרות שלרוב אני מקבל... (טוב נו ההורים שלי ממנים 60% מהריינג'ר החדש שלי D: והחלק השני מסבתא שלי)
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר חח אהבית את הבחור ששאמר שההורים שלו ממנים חצי מהרירינגר אממ אצלי לפחות במשפחה זה נהגו במחיוחד אם אניחנו מארחים כמות כזאת של אנשים .. בסופו של יום.. אמא שלי מתה מעייפות מההכנות ואני ספרתי את הדולרים בחדר :D
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים "רק" 300שקל מהורים לא קיבלתי, למרות שלרוב אני מקבל... (טוב נו ההורים שלי ממנים 60% מהריינג'ר החדש שלי D: והחלק השני מסבתא שלי) מה הכוונה ריינג'ר?
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר זה אוטו .. חח כמו שלאבא שלי היה לפני שהוא החליפ למשהו יותר טוב ועדיף שאני לא יצין מה זה אחרי זה תחשבו שהוא טחון חח חשבתי שדיברתי על ריינג' רובר חח לא קראתי נכון
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר חחח זה "אוטו" נחמד אבל ממש לא בטיוחטי!!זה בעיקרון רכב שבילים שמקורו היה בשימוש בקיבוציםוהשימוש שלו בכישים ממש לא בטיחוטי
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים חחח זה "אוטו" נחמד אבל ממש לא בטיוחטי!! זה בעיקרון רכב שבילים שמקורו היה בשימוש בקיבוצים והשימוש שלו בכישים ממש לא בטיחוטי ביטוחטי (אולי ביטוחתי)? חחח מילה מוזר שמסתכלים אליה בפעם הראשונה אני גר במושב- אני מושבניק, אז מותר לי ואני יכול השתמש בו אני צריך לנסוע 5 פעמים בשבוע למקום של חצי שנה נסיעה מהמושב והורים שלי אין כולכך הרבה זמן, אז קונים לי אחד כזה בשביל שלא יהיה צורך בהסעות כל הזמן ואני לא צריך להשתמש בכבישים בשביל להגיעה למקומות האלה... לפי דעתי זה אחלה דבר. ואני נהג זהיר אז אני נזהר כל הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.