פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים קניתי מחשב חדש עם לוח אם MSI 945GCM5 V2יש לי כרטיס geforece 6600מהמחשב הקודם והוא עבד על המחשב הקודם עד עכשיוחיברתי אותו למחשב החדש והכרטיס לא מזוהההמאוורר שלו עובד לכן אני מניח שהוא מקבל מתחאני עובד על הכרטיס מסך שבא על הלוח אםבהגדרות הביוס ברירת המחדל לוידאו היא ב PCI EXPRESSבסיסטם device manager מופיע רק הadapter של הכרטיס המשולבמישהו יודע מה עוד אני צריך לעשות?תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר הלוח הקודם היה ASUS לא זוכר בדיוק את הדגם, משהו P5DG הכרטיס הוא PCI EXPRESS כן. זה ממש מטריף אותי ותודה רבה מראש על העזרה
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר לא כיביתי את המובנה מהביוסאתה חושב שצריך? גם לא ראיתי אופציה לעשות את זהיש רק אופציה לבחור איזה כרטיס מסך יהיה ברירת מחדל:מובנהPCIPCI-Eוהאופציה של PCI-E לחוצהמה עוד אני יכול לעשות?ואין לי עוד כרטיס לבדוק איתו את הסלוטבכלל צריך להיות אפשרות לעבוד עם 2 כרטיסים, לא?
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים תפעיל את המחשב בעזרת הכרטיס מסך המובנה, תכנס לביוס תבטל אותו ושוב תנסה להפעיל בעזרת הכרטיס PCI-E
פורסם 2007 בספטמבר 1318 שנים מחבר אין, או שלא מצאתי, אפשרות לבטל את המובנהיש אפשרות לבחור ברירת מחדל וזה כבר מסומן על PCI-Eחרשתי את הביוס כבר 12 פעמים ועשיתי ניסויים ולא הצלחתי לשנות את המצבאי אפשר להתעלם מהעובדה שיכול להיות מצב שהסלוט דפוק... למרות שהכל חדשאתם יכולים לחשוב על עוד משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.