עבור לתוכן

עכברי לייזר ועיניים

Featured Replies

פורסם

שלום

תמיד שמעתי שלייזר מסוכן לעיניים, מה בקשר ללייזר בעכברים ? :s05:

חג שמח ושנה טובה

moshe

פורסם

העכבר מונח והקרן מכוונת לשולחן. מסוכן או לא, למה שזה יגיע לעין שלך?

הועבר.

פורסם

למה אמרו לי שזה לד חזק ולא לייזר?

פורסם

יש עכברים שעובדים על לד ויש כאלה שעל לייזר.

פורסם

הFCC מזהיר מפני חשיפה ישירה לקרן של העכבר אופטי, ואסור להסתכל על הקרן באופן ישיר.

אני בטוח שככה זה גם בעכברי הלייזר,אז אין פה שום בעיה, פשוט אסור להסתכל על הקרן של העכבר (למרות שנדמה לי שקרן הלייזר אמורה להפסיק, כאשר מרימים את העכבר ממשטח כלשהו).

פורסם

יש לייזרים ברמה שלא מסוכנים לעיניים,כמו הפויינטרים האדומים...יש מצב שמה שיש בעכבר לא מרוכז מספיק כדי לפגוע ברשתית.

פורסם
  • מחבר

יש עכברים מסויימים שקרני הלייזר יוצאות מבעד לחור הגלגלת

פורסם

יש עכברים מסויימים שקרני הלייזר יוצאות מבעד לחור הגלגלת

זה התאורה של הלד שעובד בפנים.........

פורסם
  • מחבר

מצטער לא הבנתי אם אני קונה עכבר לייזר, אז מה זה לד ?

פורסם

אנשים יקרים-

בעכברי לייזר אין LED. זה רק בעכברים אופטיים.

עכבר אופטי- אור אדום, וסורק שסורק את המשטח שהאור מאיר עליו.

עכבר לייזר- עכבר שעוקב בעזרת סמן לייזר קבוע.

תרימו את עכבר הלייזר שלכם מהמשטח, ותראו שהקרן שלו לא נראית בכלל לעין. אני פה עם V400 של לוג'יטק, והקרן כמובן לא נראית.

פורסם

ולמה אתם חושבים שהקרן הזאת מספיק חזקה בשביל להגיע לעיין שלכם? האורך שלה מסתכם כב-ערך - אינצ', אינצ' וחצי מהעיין שמקרינה אותה... אולי אם תצמידו את העכבר ישר לעיין שלכם זה יעשה משהו, גם אז לא סביר...... זה לא לייזר ירוק\סגול.. סביר להניח שזה לייזר עם אורך גל יחסית ארוך, שבכלל לא נראה לעיין, לפחות מעל ה700NM.

אז תרגעו, נזק לא סביר שייגרם לכם, אלא אם כן יש לכם הרבה זמן לבזבז כשהעכבר דבוק לעיין שלכם..... וגם אז לא סביר.

עריכה:

למעשה על כל עכבר אמור להיות רשום מה אורך הגל של הלייזר שלו, הMX1000 לדוגמא הוא בין 832 ל 852NM... שזה, כמו שאמרתי, מעל גבול הבלתי נראה.

פורסם

ב- G5 שלי אפשר לראות איזו נקודה אדומה אם הופכים אותו ומסתכלים עליו מזווית מסוימת. לא נראה לי שזה מזיק, אבל למה בכלל לעשות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים