עבור לתוכן

איך לעבוד עם משחקים ישנים עם מסך widescreen

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב

כגון starcraft.

בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק..

הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים)

השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך.

יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb

אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה?

תודה מראש ושנה טובה!

פורסם

יש Change flat panel scaling ו-Manage custom resolutions ב-Control panel של NVIDIA. זה צריך להיות די פשוט משם. לא נראה לי שהמסך יודע לשלוט ב-Scaling בעצמו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני מנסה להכנס להגדרות של הכרטיס מסך ובchange flat panel scaling אני בוחר את האופציה שנותנת לו לשמור על היחס המתאים.. אבל ברגע שאני לוחץ על "החל" זה קופץ חזרה לאופציה של הברירת מחדל של ההתקן תצוגה..

בקיצר זה לא נותן לי לבחור את זה, מישהו יודע מה לעשות?

ואגב איך לעזאזל אני משנה את השפה של הלוח בקרה של NVIDIA שיהיה באנגלית.. זה ממש מציק בעברית

פורסם

מהקל לקשה:

יש כאן פתרון לבעית השפה

לגבי בעית ה-scaling, בהנחה שכבר יש לך דרייברים עדכניים (162.18), נסה את התיקון כאן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!

שאלה נוספת!.. למה זה קורא? (אני מצרף תמונה)

חשבתי בהתחלה שזה רק בעברית.. אבל מסתבר שגם כשמחליפים לאנגלית זה נראה בכתב מראה.. ואגב זה לא המחשב הראשון שזה קורא לי בו... עד כמה שזכור לי

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי יש את אותה הבעייה בפאנל של NVidia. :-\

פורסם

תקלה מוכרת ביישום הפונטים העבריים אצל אן וידיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים